AITOM pro Centrum Paraple tvoří nové webové stránky

Digitální agentura AITOM specializující se na tvorbu komplexních internetových řešení, zajišťuje redesign webu Centra Paraple. Cílem nových stránek je umožnit jejich návštěvníkům snadné vyhledání kvalitních informací a seznámení veřejnosti s činností centra. AITOM pro Centrum Paraple pracoval již v minulosti. (TZ)

2016-06-06 16_33_40-Digitální agentura pro tvorbu webu a marketing _ AITOM

Nové webové stránky Centra Paraple se budou dělit do dvou pomyslných větví. První z nich nabídne praktické informace pro lidi s poškozením míchy a jejich rodiny a přiblíží také nabídku služeb poskytovaných Centrem Paraple. Druhá větev bude zaměřena na dárce. Návštěvníci se na stránkách dozvědí, jak organizace využívá finanční dary a jak se mohou sami stát dárcem. Součástí webu bude i e-shop s drobnými dárkovými předměty (hrnečky, odznaky apod.).

“Spolupráce s Centrem Paraple patří v našem týmu mezi nejoblíbenější projekty. Vážíme si možnosti pracovat právě pro ně, protože si uvědomujeme, že Paraple pomáhá mnohým lidem změnit život k lepšímu,” komentuje spolupráci výkonný ředitel AITOMu Pavel Houser. Již v minulosti agentura AITOM připravovala eventové microsite www.behproparaple.cz a www.golfproparaple.cz. Obě stránky se věnují benefičním sportovním soutěžím.

O Centru Paraple, o.p.s.

Obecně prospěšná společnost Centrum Paraple pomáhá lidem, ochrnutým po poškození míchy a jejich rodinám zvládnout těžkou životní situaci a žít dál život podle svých potřeb a přání. V roce 1994 Centrum Paraple založili Zdeněk Svěrák a občanské sdružení Svaz paraplegiků.

S klienty na 2 – 3 týdenních sociálně-rehabilitačních pobytech a při ambulantních návštěvách v centru, při sportovních a mnoha dalších tematických pobytech a aktivitách pracuje zkušený tým složený ze sociálních pracovníků, fyzioterapeutů, ergoterapeutů, psychologů, pohybových terapeutů, osobních asistentů a zástupců dalších odborností. Hledají společně způsoby zvládnutí běžných denních činností na vozíku, zkoušejí nové sporty a aktivity, řeší sociální situaci a pracují s rodinami klientů, aby se s jejich podporou vrátili do každodenního života.

Činnost Centra Paraple je přibližně z 50 % finančně zajišťovaná dary fyzických a právnických osob. Darované prostředky centrum dále nerozděluje příjemcům, využívá je k financování svých služeb, pomoci a péče o klienty na vozíku s poškozením míchy.

Více informací na: www.paraple.cz.

O agentuře AITOM

Internetová agentura AITOM vytváří pro své klienty z řad středně velkých firem weby, které plní stanovené cíle. Spolupráce s AITOMem vychází ze vstupní studie, díky které dokáže AITOM pro klienta zodpovědně navrhnout webové řešení a realisticky odhadnout náklady na dosažení požadovaných obchodních výsledků. Díky internímu oddělení internetového marketingu se dokáže postarat i o relevantní návštěvnost webu. AITOM tedy nabízí komplexní internetové řešení: vstupní studii, vývoj webu i internetový marketing.

Na českém trhu působí více než devět let a za tu dobu se jejím specialistům podařilo realizovat přes pět set úspěšných projektů.

Více informací na: http://www.aitom.cz