Jakub Provazník novým CEO agentury AITOM

Do vedení digitální agentury AITOM nastupuje Jakub Provazník, na postu CEO tak střídá Pavla Housera, který vedl firmu 10 let. Pavel Houser a Tomáš Odl, kteří AITOM založili, zůstanou v agentuře. Houser se bude dále starat o strategická partnerství a finance, Odl povede oddělení vývoje.

2018-04-16 16_39_44-Digitální agentura pro tvorbu webu a marketing _ AITOM

Jakub Provazník dříve pracoval jako obchodní zástupce Extra-webu, své zkušenosti poté uplatnil na pozici Project Manager ve společnosti NETservis. AITOM zná dobře jak personálně, tak z hlediska interních procesů, protože zde dříve působil jako obchodní ředitel. Práci CEO přebíral postupně 3 měsíce, kdy se snažil ještě více detailně poznat a popsat práci každého člena týmu.

“Můj předchůdce dokázal dostat AITOM mezi českou špičku. Chci udržet tenhle kurz. Rád bych, aby AITOM i nadále byl synonymem poctivého webového řemesla,” říká ke jmenování Jakub Provazník, nový CEO AITOMu.

Provazník by se rád mimo jiné zaměřil na takové online projekty, které mají opravdový dopad v reálném světě, a weby, jež díky dobré použitelnosti umožňují něco nového, co předtím nešlo nebo nebylo.

O agentuře AITOM

Internetová agentura AITOM vytváří pro své klienty z řad středně velkých firem weby, které plní stanovené cíle. Spolupráce s AITOMem vychází ze vstupní studie, díky které dokáže AITOM pro klienta zodpovědně navrhnout webové řešení a realisticky odhadnout náklady na dosažení požadovaných obchodních výsledků. Díky internímu oddělení internetového marketingu se dokáže postarat i o relevantní návštěvnost webu. AITOM tedy nabízí komplexní internetové řešení: vstupní studii, vývoj webu i internetový marketing.

Na českém trhu působí již více než deset let a za tu dobu se jejím specialistům podařilo realizovat přes pět set úspěšných projektů.

Více informací na: http://www.aitom.cz