Mercedes-Benz jako první v Česku na Wetransfer

Mediální agentura Zenith pro svého klienta Mercedes-Benz realizuje jako první v ČR reklamní formát Branding – Static premium, který pokrývá všechny úrovně celosvětové úschovny dat Wetransfer.com. (TZ)

Mercedes-Benz spustil v říjnu ve spolupráci s mediální agenturou Zenith, která má na starosti nákup reklamního prostoru pro tohoto klienta, kampaň na Wetransfer.com. Značka na této celosvětové úschovně dat v Česku komunikuje nový prostorný model Mercedes-Benz třídy E kombi, který je novinkou letošního roku. Za kreativou kampaně stojí agentura BBDO. Vizuály vyzdvihují prostornost nového modelu a právě spojení s Wetransfer, jakožto on-line úložištěm pro velké množství dat, dodává komunikaci dokonalou synergii.

„Wetransfer je globální úschovna dat, kterou využívají manažeři, podnikatelé nebo umělci napříč různými obory působnosti. Vyznají se více v oblasti technologií a preferují mezinárodní služby i v oblasti úschovy a sdílení dat. Wetransfer neměl doposud v ČR zastoupení a nás těší, že jsme jako první u nás mohli s touto službou v rámci nákupu prostoru pro klienta Mercedes-Benz navázat spolupráci,“ říká Michal Bohuněk, senior media consultant z mediální agentury Zenith.

Tým kampaně:

Sandra Plachá, marketing manager, Mercedes-Benz Czech Republic, s.r.o.

Michal Bohuněk, senior media consultant, mediální agentura Zenith

Klára Pospíšilová, senior digital specialist, mediální agentura Zenith

Adam Severa, account manager, kreativní agentura MarkBBDO

Nicola Tošnarová, account executive, kreativní agentura MarkBBDO

O společnosti Zenith

Zenith je agentura zaměřující se na návratnost investic. Je to první agentura, která uplatňuje přísný a objektivní přístup za účelem zlepšení efektivity výdajů na marketing a obchodní aktivity a značky proměňuje prostřednictvím uvažování založeného na důkazech. Zenith je součástí Publicis Media, jednoho ze čtyř center Publicis Groupe, a její kanceláře jsou součástí Publicis One. Zenith je vedoucí globální síť nabízející mediální služby a zaměstnává více než 5000 osob, které pracují napříč 95 trhy. Zenith má podporu globálních postupů Publicis Media a svým klientům nabízí kompletní škálu integrovaných schopností zahrnujících plánování komunikací, optimalizaci hodnot, performance média, vytváření obsahu a analýzu dat.