Společnost HP Inc. představuje nové levné tiskárny HP LaserJet pro drobné podnikatele

Praha, 6. října – Společnost HP Inc. představila šest nových, superrychlých a dostupných černobílých tiskáren LaserJet Pro, určených pro použití v domácích kancelářích a v malých podnicích. Tiskárny z aktualizované řady LaserJet, patří mezi nejvýkonnější ve své třídě – všechny modely ze sérií M100 a M200 poskytují o 15 až 20 procent rychlejší tisk. (TZ)

„Naši zákazníci oceňují ostrý a čistý text z tiskáren HP LaserJet, ale zároveň požadují alternativní řešení, které by lépe vyhovovalo jejich rozpočtu,“ říká Santi Morera, viceprezident a generální ředitel divize Imaging & Printing ve společnosti HP Inc. „Společnost HP dnes představuje nejdostupnější, nejefektivnější a nejmenší laserové tiskárny, které jsou skvělou volbou pro malé podniky a drobné podnikatele.“

  • Nové tiskárny HP LaserJet M12 a nové multifunkční tiskárny HP LaserJet Pro MFP M26, poskytují kvalitní a spolehlivý tisk a zároveň jsou nejdostupnějšími tiskárnami, které společnost HP v příslušných třídách poskytuje.
  • Kompaktní řada M100 obsahuje cenově dostupné a energeticky úsporné tiskárny a multifunkční tiskárny se spolehlivým výkonem a rychlostí tisku až 22 stran za minutu.
  • Nová řada M200 nabízí tiskárny a multifunkční tiskárny s rychlostí tisku až 28 stran za minutu a je ideálním řešením pro malé podniky, pro které je produktivita klíčovým faktorem. Tato řada má bezprecedentní rychlost tisku první strany (pouhých 7 sekund) a je tak nejefektivnější ve své třídě.

Nové tiskárny byly navrženy tak, aby co nejlépe reflektovaly pracovní styl uživatelů v dnešním rychlém a mobilním světě. Umožňují jednoduchý tisk ze smartphonů, tabletů a notebooků přes Wi-Fi Direct bez nutnosti přístupu do firemní sítě .

Nové tiskárny navíc pomáhají snižovat firemní náklady na energie díky použití technologie HP Auto-On/Auto Off .

Cena a dostupnost

  • HP LaserJet Pro M12 a HP LaserJet Pro MFP M26 jsou nejdostupnější tiskárny od HP ve své třídě. Byly navrženy pro jednotlivce a malé pracovní týmy do tří uživatelů, kteří tisknou od 100 do 1000 stran měsíčně s rychlostí tisku až 18 stran za minutu.
    • Řada HP LaserJet M12 je na českém trhu dostupná od října za cenu od 2199 Kč.
    • Řada HP LaserJet Pro MFP M26 je na českém trhu dostupná od října za cenu od 2999 Kč.
  • Řada HP LaserJet Pro M100 je navržena pro malé pracovní týmy do pěti uživatelů, kteří tisknout od 150 do 1500 stran měsíčně s rychlostí tisku až 22 stran za minutu.
  • Řada HP LaserJet Pro M200 je navržena pro malé pracovní týmy do pěti uživatelů, kteří tisknou maximálně 2500 stran měsíčně s rychlostí tisku 28 stran za minutu a automatickým oboustranným tiskem jako standardem u všech modelů.
    • Řada HP LaserJet Pro M203 bude na českém trhu dostupná od října za cenu od 4599 Kč.
    • Řada HP LaserJet Pro MFP M227 bude na českém trhu dostupná od října za cenu od 6199 Kč.

O společnosti HP Inc.

Společnost HP Inc. vytváří technologie, které usnadňují život lidem po celém světě. Prostřednictvím našeho portfolia tiskáren, počítačů, mobilních zařízení, řešení a služeb vytváříme zážitky, které ohromí. Více informací o HP Inc. naleznete na http://www.hp.com.

 

Tagged