Mediální dům CZECH NEWS CENTER a.s. představuje VIPsport.cz

Mediální dům CNC spouští od tohoto týdne novou webovou sekci VIP Sport, která se bude zaměřovat na život sportovních hvězd. (TZ)

Na vytváření obsahu pro tuto novou rubriku, která jako první přinese ucelený vhled do světa sportovního showbyznysu, se budou společně podílet redakce webů Blesk.cz a iSport.cz. Chybět nebudou exkluzivní videoreportáže, fotografie či příběhy ze života sportovních hvězd. Součástí obsahu budou například i žebříčky nejlépe placených sportovců či trenérů.

CNC disponuje newsroomy, které přinášejí unikátní zprávy, rozhovory i fotografie ze života slavných a zároveň nabízejí i špičkové sportovní zpravodajství. V dnešní době jsou přední sportovci napříč odvětvími chápáni i jako celebrity – udávají trendy, ale nevyhýbají se jim ani skandály. I proto vznikla nová rubrika VIP sport, která přinese jiný úhel pohledu na sportovní celebrity a jejich soukromý život, který začíná tam, kde končí tenisový kurt či fotbalový trávník.

VIP sport se bude zaměřovat na zprávy ze života slavných sportovců, na jejich zajímavé příběhy, peníze, vztahy a na žebříčky podle nejrůznějších kritérií. Vše podstatné ze života sportovních hvězd nově na VIPsport.cz.

CZECH NEWS CENTER a. s. je nejsilnějším mediálním domem na českém trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje téměř 3,5 miliónu čtenářů tisku a téměř 4,5 miliónu návštěvníků internetu. Desítky tisíc dalších využívají ostatní digitální produkty a aplikace CNC. Časopisy Reflex, Svět motorů a ABC získaly ocenění v soutěži Časopis roku 2015.

Mezi další úspěšné projekty patří BLESK mobil – nejsilnější virtuální operátor v zemi, BLESK peněženka – první dobíjecí platební karta v ČR, a BLESK energie – úsporný dodavatel plynu a elektřiny. Pod společností působí také tiskárny s názvem CZECH PRINT CENTER a.s.