WIA odkoupila část podniku J. S. Tel

Praha, 1.11.2016 – Společnost WIA, inovativní telekomunikační operátor, podepsala smlouvu se společností J. S. Tel s. r. o. o odkupu části podniku. Na nového poskytovatele tak od dnešního dne přechází zákaznická báze využívající služeb xDSL.   (TZ)

„Služby na platformě ADSL/VDSL dlouhodobě patří do našeho produktového portfolia a jejich rozvoj je součástí naší strategie i do budoucna. Díky dohodě se společností J. S. Tel pokračujeme v trendu stát se klíčovým hráčem na trhu DSL Internetu v České Republice,“ říká Filip Malina, jednatel společnosti WIA.

Stávajících uživatelů, kteří tímto přecházejí pod správu společnosti WIA, se změna nijak nedotkne a budou moci bez jakéhokoliv omezení využívat internetové připojení jako dosud. Získají však možnost přechodu na modernější a rychlejší služby v budoucnu.

Další informace o službě WIA DSL jsou uvedeny na http://dsl.wia.cz .

O společnosti WIA spol. s r. o.

Společnost WIA spol. s r. o. byla založena roku 2002 a patří k významným českým poskytovatelům datových a hlasových služeb. Komplexní portfolio služeb zahrnuje i sítě MPLS VPN, VoIP hlasová řešení a PBX, cloudové služby a SLA. Tyto služby poskytuje se zaměřením jak na koncového zákazníka, tak na firemní klientelu ve spolupráci s národními i mezinárodními telekomunikačními operátory. Důraz je kladen především na kvalitní, rychlý servis a zákaznickou podporu.