Konference: Moderní datová centra pro byznys dneška

Stále rostoucí zájem o cloudové služby i maximální důraz na pružnost, spolehlivost a bezpečnost IT vedou k výrazným inovacím v datových centrech. V infrastruktuře datových center hraje stále významnější roli software a stále častěji se lze setkat s hybridními přístupy k jejich budování i provozu. Těmto i řadě dalších témat se bude věnovat třetí ročník úspěšné konference Moderní datová centra pro business, která se koná 24.11.2016 v pražském Kongresovém centru Vavruška na Karlově náměstí. (TZ)

2016-11-10-14_45_38-nove-oznameni

PRAHA, 7. listopadu 2016: Analytici společnosti Gartner upozorňují, že moderní firmy se dnes při plánování svých datových center musejí soustředit nejen na cloudové technologie, ale také na využití kontejnerů nebo na mikro-služby. Horkými tématy jsou v této oblasti automatizace procesů, multisourcing i integrace produktů a také hyper-konvergence. Tím nejdůležitéjším ale je – mít správnou vizi.

A právě k tvorbě na faktech založené vize využívání služeb nebo budování vlastních datových center chce přispět  konference Datová centra pro business, kterou v listopadu pořádá v pražském Kongresovém centru Vavruška na Karlově náměstí společnost Best Online Media.

Konference Datová centra pro business nabízí odpovědi na aktuální a často řešené otázky: Jaké jsou dnes hlavní trendy při budování datových center? Na co se soustředit při plánování vlastního datového centra nebo při outsourcingu tohoto druhu služeb? Jak lze vybudovat moderní datové centrum, které odpovídá požadavkům současnosti i budoucnosti? Jak fungují technologie pro softwarově definovaná datová centra nebo softwarově definované sítě?

Návštěvníci si vyslechnou mimo jiné přednášky na témata: Nejvýznamnější trendy v oblasti datových center, Softwarově-definované datové centrum, Softwarově-definované sítě, Hyper-konvergence, Systémy pro ukládání dat nové generace se skutečnou aplikační integrací nebo Řešení životního cyklu výpočetní techniky pro datová centra.

Více informací o konferenci na webu: konference.businessit.cz

Odbornou a technickou záštitu nad konferencí má nezávislý webový magazín BusinessIT.cz.

O společnosti Best Online Media: Společnost Best Online Média s.r.o. se specializuje na pořádání konferencí z oblasti informačních a komunikačních technologií a na mediální zastoupení zastoupení řady významných českých on-line médií, mimo jiné 19 webů o informačních technologiích. Odbornou konferenci na téma datových center pořádá již třetím rokem.