Tech Data distributorem produktů TrekStor

Tech Data Distribution se stala distributorem produktů TrekStor a společně uvádí na náš trh oceňovaný tablet a zařízení 2 v 1. (TZ)

treksor_surftab_twin_116_perspective_right_start_laptop-mode

Praha, 15. listopadu 2016 – Tech Data Distribution dnes oznámila uzavření distribučního kontraktu s německou společností TrekStor GmbH, která je výrobcem prvotřídních IT a multimediálních produktů. Distribuční kontrakt zahrnuje kompletní portfolio firmy TrekStor a zahrnuje Českou a Slovenskou republiku.  

U příležitosti podpisu distribučního kontraktu, který společnosti oznámily na dnešní tiskové konferenci v prostorách pražského multikina CineStar Anděl, byl na český a slovenský trh uveden oceňovaný tablet a zařízení 2 v 1 TrekStor SurfTab twin 11.6 WiFi, který je postavený na procesorech Intel a běží na operačním systému Windows 10.

SurfTab twin 11.6 WiFi se může pochlubit vynikajícím 11,6 palcovým Full-HD IPS displejem, který mu zaručuje jasný obraz a skvělé podání barev. Díky svému Intel Atom x5 procesoru a rychlé paměti RAM zvládne toto zařízení běžnou kancelářskou práci například v aplikacích Office 365 nebo hry a běžnou zábavu.

SurfTab twin 11.6 WiFi se bude prodávat ve dvou provedeních za doporučenou cenu:

SurfTab twin 11.6 WiFi, 2 GB RAM, 32 GB SSD úložný prostor – 5 690 Kč / 209 eur

SurfTab twin 11.6 WiFi, 4 GB RAM, 64 GB SSD úložný prostor – 8 490 Kč / 309 eur
O společnosti TrekStor GmbH

Společnost byla založena v roce 2001 v německém Bensheimu a svoje produkty dodává do více než 30 zemí světa. Do jejího portfolia patří, PC, tablety, IOT a multimediální zařízení, příslušenství k PC i Apple produktům, čtečky knih a mnoho dalšího. Prvním a velice úspěšným produktem byla čtečka elektronických knih eBook Reader, následovaná oceňovanou řadou tabletů SurfTab, díky které je TrekStor jedničkou na trhu tabletů v Německu a Švýcarsku.  

O společnosti Tech Data Distribution

Firma Tech Data Distribution, s.r.o., je přední distributor výpočetní a komunikační techniky, digitální spotřební elektroniky a software pro český a slovenský trh. Společnost byla založena v polovině roku 1991 v Praze pod názvem Expert & Partner. V dubnu 1993 se stala součástí celoevropské distribuční sítě Computer 2000, vlastněné od roku 1999 americkou distribuční firmou Tech Data Corporation. V distribuční nabídce Tech Data Distribution naleznete produkty nejdůležitějších výrobců ze všech oblastí výpočetní a komunikační techniky. V březnu 2004 úspěšně proběhla integrace společnosti Azlan. K obsluze svých zákazníků využívá logistické centrum v Boru u Tachova, které v rámci Tech Data Corporation patří mezi největší na světě.

O společnosti Tech Data Corporation

Společnost Tech Data Corporation je předním světovým distributorem produktů, řešení a služeb v oblasti informačních technologií. Díky propracované logistice a službám s přidanou hodnotou pomáhá 105 000 prodejců ve více než 100 zemích světa efektivně uspokojovat požadavky koncových uživatelů na nejrůznější technologie. Společnost se umístila v žebříčku Fortune 500 na 108. místě a dosáhla tržeb ve výši 26,4 mld. USD za poslední fiskální rok, který skončil 31. ledna 2016. Více informací najdete na: www.techdata.com nebo na sociálních sítích Facebook a Twitter.