AT Computers rozšiřuje své portfolio o baterie Tesla

Ostrava, 12. 12. 2016 – Společnost AT Computers do své nabídky nově zařadila tři produktové řady baterií Tesla, z nichž si vybere každý. Jedná se o výhradní autorizovanou distribuci s platností pro český i slovenský trh. (TZ)

Produktové řady Tesla Batteries jsou označeny jako Blue +, Silver + a Gold +. Každá řada je díky pečlivému vyvážení z hlediska ceny a vlastností baterií vhodná pro specifické použití.

Řada TESLA BLUE +

Jedná se o řadu zinkouhlíkových baterií se základním výkonem. Hlavním benefitem této řady je cenová dostupnost. Tyto baterie jsou vhodné především do méně energeticky náročných zařízení s krátkodobým odběrem nízkého množství proudu, jako například televizní ovladače nebo nástěnné hodiny.


Řada TESLA SILVER +

Baterie řady Silver jsou alkalické baterie určené především pro přístroje s vysokým odběrem elektrické energie. U této řady jsme se ve výzkumu zaměřili na dlouhotrvající výdrž baterie při stálém energetickém zatížení, jak tomu je například ve hračkách.

Řada TESLA GOLD +

Baterie řady Gold jsou nejvyšší řadou alkalických baterií, které společnost TESLA BATTERIES nabízí. Jedná se o alkalické baterie, speciálně vyvinuté pro extrémně energeticky náročné přístroje, jako jsou například fotoaparáty či blesky do nich. Řada Gold přináší nejvyšší výkon v dlouhém časovém úseku.

Osobou odpovědnou v AT Computers za distribuci baterií značky Tesla je produktová manažerka Adriana Žáková.

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 18,3 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.