Zalman: Efektivní je vždy lepší než efektní. Myš s individuálním nastavením váhy

03. 01. 2017 – (Zalman Tech Co., Ltd.) – Počítačové myši určené pro hraní her nabízejí každý rok stále více funkcí. Potřeba těchto funkcí a jejich užitečnost je však diskutabilní. Mnoho uživatelů a hráčů her hledá opravdu dobrou myš za rozumnou cenu, přesně takovou, jakou do hry přináší Zalman ZM-M501R. (TZ)

Značce ZALMAN se podařilo zkombinovat pohodlnou myš s kvalitní ergonomií a potřebnou kvalitou. Mezi hlavní přednosti patří optický sensor  Avago A3050 a oblíbené přepínače Omron. Pokud má být myš dobrým hráčovým pomocníkem, musí mít oproti běžné myši více potřebných tlačítek.  Myš ZM-M501R je vybavena sedmi tlačítky, včetně jednoho, které umožňuje rychlý návrat do desktopového rozhraní. Myš má čtyři úrovně DPI: 800, 1 500, 2 000 a 4 000. Aktuálně zvolená citlivost je indikována led diodami.

Při volbě myši berou hráči počítačových her ohled na mnoho faktorů, mezi které patří technické detaily a také informace o váze zařízení. Zalman vychází hráčům vstříc a poskytuje jim svobodné rozhodnutí při výběru váhy počítačové myši.  ZALMAN ZM-M501R nabízí řešení, které umožňuje měnit váhu myši o 20 g.  Myš je dodávaná s 20gramovým závažím, které může být odstraněno, pokud dává hráč přednost lehčí myši.

Technické údaje ZALMAN ZM-M501R:

– Přepínače: Omron

– Optický sensor: Avago A3050

– Počet tlačítek: 7

– Úrovně DPI: 800, 1500, 2000 i 4000

– Sampling: 500 Hz

– Regulace váhy: závaží 20 g

– Připojení: USB 2.0

– Délka kabelu: 2 m

Cena a dostupnost:

Myš ZM-M501R je k dostání prostřednictvím sítě internetových obchodů a doporučená koncová cena včetně DPH je 499 Kč

Společnost Zalman Tech Co., Ltd. Byla založena v roce 1999 a zavedla do světa počítačů koncept tiché výpočetní techniky “Noiseless Computing”. Bezhlučné chlazení počítačů bylo stále více vyžadováno a přispělo k rychlému růstu značky ZALMAN, která poskytovala trhu ultratichá chlazení stolních počítačů. Zalman si následně upevnil své postavení na trhu investicemi do výzkumu a vývoje, vysokou kvalitou výroby, globálním marketingem a kvalitní zákaznickou podporou.

Aktivity značky Zalman zasahují do inovativních řešení, jako jsou 2D/3D konverzní LED monitory, napájecí zdroje s chlazením, chlazení pro notebooky, sluchátka Surround Sound & Dual Stereo nebo herní rozhraní FPS GUN. To vše potvrzuje slib společnosti Zalman poskytovat “Cool Innovations“, inovace, které jsou opravdu cool.