Chytrá svíčka Revogi pro útulný a zdravý domov

Chytrá elektronika, kterou řídíme pomocí smartphonu, zažívá boom. Doslova na každém kroku potkáváme inteligentní žárovky a reproduktory. Chytrá svíčka Revogi představuje decentní a elegantní doplněk domácnosti, který vám pomůže vytvořit tu správnou večerní atmosféru. Na rozdíl od tradičních svíček nespotřebovává v zimním utěsněném domově cenný kyslík a neobsahuje zdraví škodlivé látky. (TZ)

Brno, 15. února 2017 – Společnost Satomar, distributor pečlivě vybraných produktů z oblasti komunikačních a informačních technologií, představil na našem trhu zajímavý doplněk domácnosti, který vám pomůže navodit večer tu správnou domácí atmosféru. Světlo chytré svíčky, kterou zažehnete a zhasnete pouhým fouknutím nebo poklepáním na displej telefonu, je k nerozeznání od plamínku skutečného knotu a jako bonus nabízí možnost upravit barvu osvětlení podle momentální nálady a situace.

Zabarvení řídíte pomocí aplikace z chytrého telefonu s operačním systémem Android nebo iOS a vybírat můžete z celého barevného spektra. Napájení zajišťují 4 tužkové baterie, které poskytují energii až na 200 hodin svícení. Pokud budete tedy svíčku aktivně využívat 3 hodiny denně, měnit baterie bude třeba až po více než dvou měsících.

Chytrá svíčka vám pomůže vytvořit v domácnosti příjemnou atmosféru bez obav ze škodlivých látek, které obsahuje množství barevných a ovoněných tradičních svíček a v zimním období, kdy měně větráme, nespotřebovává v obytném prostoru hořením kyslík. Pro navození příjemné vůně je vhodnější použít kvalitní aroma oleje.

Chytrá svíčka Revogi je k dostání například na e-shopu Superveci.cz za 549 Kč.

O společnosti Satomar

Společnost Satomar se již šestým rokem zabývá dovozem, prodejem a distribucí mobilních telefonů, tabletů a dalších elektronických zařízení či příslušenství. Za dobu svého působení uvedla na trh úspěšně LCD tablety Ainol či Pipo, elektronické zápisníky Boogieboard, mobilní telefony Cube 1, Cubot nebo Oukitel, dětské hodinky s GPS Abardeen, počítačové příslušenství pod vlastní značkou Beik či minipočítače Remix. Kromě toho se společnost soustředí i na OEM výrobu pro své partnery.