Agentura AITOM posiluje projektové oddělení, přijala novou manažerku Elen Sýkorovou

Digitální agentura AITOM specializující se na tvorbu komplexních internetových řešení vítá ve svých řadách novou projektovou manažerku Elen Sýkorovou. Ta se v AITOMu bude podílet na obchodních jednáních s klienty a koordinovat přípravy vstupních studií. Po Zdeňku Slezákovi tak firma tento rok přijala již druhou posilu do projektového týmu. (TZ)

Elen Sýkorová v minulosti pracovala na obdobné pozici Senior Project Manager ve společnostech Neternity Group a McCann Erickson Prague, předtím působila například jako šéfeditorka slevového portálu Pepa CZ. Ze svého dřívějšího působení na externích projektech načerpala bohaté zkušenosti v oblastech online marketingu a PR. V AITOMu se bude věnovat tvorbě vstupních studií a řízení projektů. Své působení začala spoluprací s Aquapalace, který čeká redesign e-shopu a změna koncepce e-commerce. Obecně se bude zaměřovat na rozsáhlé a složitější projekty.

“Náš byznys se rok od roku rozvíjí a rozšiřuje se o další nové klienty z různorodých oblastí. Velmi si proto cením příchod Elen do našeho projektového týmu. Jsem si jistý, že svými letitými zkušenostmi obohatí know-how AITOMu a do kolektivu výborně zapadne,” říká Tomáš Odl, vedoucí oddělení vývoje.

“K online světu jsem vždy tíhla. Postupně jsem se dostala od copywritingu a práci v médiích a reklamě až k tvorbě designu. Na práci v AITOMu se velmi těším a věřím, že společně s novými kolegy se nám podaří vytvořit kreativní prostředí a zrealizovat mnoho úspěšných projektů,” říká Elen Sýkorová. Volný čas věnuje umění, svým dvěma psům a přípravě knihy.

O agentuře AITOM

Internetová agentura AITOM vytváří pro své klienty z řad středně velkých firem weby, které plní stanovené cíle. Spolupráce s AITOMem vychází ze vstupní studie, díky které dokáže AITOM pro klienta zodpovědně navrhnout webové řešení a realisticky odhadnout náklady na dosažení požadovaných obchodních výsledků. Díky internímu oddělení internetového marketingu se dokáže postarat i o relevantní návštěvnost webu. AITOM tedy nabízí komplexní internetové řešení: vstupní studii, vývoj webu i internetový marketing.

Na českém trhu působí již deset let a za tu dobu se jejím specialistům podařilo realizovat přes pět set úspěšných projektů.

Více informací na: http://www.aitom.cz