Canon v rámci ocenění BLI Winter Pick pro rok 2017 získává již druhý rok po sobě ocenění pro nejlepší řadu multifunkčních zařízení pro formát A3

PRAHA, 24. dubna 2017 – Společnost Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, vedle čtyř dalších uznání od testovací a výzkumné laboratoře Buyers Laboratory (BLI) získala i prestižní ocenění pro nejlepší řadu multifunkčních zařízení pro formát A3 (‘A3 MFP Line of the Year’) – a to již druhý rok v řadě.

Laboratoř BLI ocenila společnost Canon za inovativní vývoj produktů, za špičkovou kvalitu portfolia a za podporu flexibilních, efektivních a bezpečných digitálních kanceláří. Spolu s obhájeným oceněním pro nejlepší řadu multifunkčních zařízení pro formát A3 patří značce Canon za rok 2017 i čtyři další ocenění Winter Pick:

Ocenění za vynikající platformu pro správu informací:

  • Softwarové řešení Therefore

Ocenění za vynikající platformu pro správu výstupů:  

  • Platforma uniFLOW V5.4

Ocenění za vynikající barevné multifunkční zařízení pro formát A3 s rychlostí tisku 31 až 40 stran za minutu:  

  • Multifunkční zařízení imageRUNNER ADVANCE C5535i

Ocenění za vynikající barevné multifunkční zařízení pro formát A3 s rychlostí tisku 41 až 50 stran za minutu:  

  • Multifunkční zařízení imageRUNNER ADVANCE C5550i

Za pozornost stojí především ocenění pro uznávanou sérii Canon imageRUNNER ADVANCE a související software. Díky této řadě mají firmy, které berou bezpečnost opravdu vážně, k dispozici již v základu širokou škálu vlastností a funkcí zajišťujících vysokou bezpečnost zařízení, dokumentů i síťové komunikace. Navíc také mohou míru bezpečnosti v návaznosti na své konkrétní požadavky dále zvyšovat.  

Efektivní a bezpečné sdílení elektronických a papírových dokumentů je v současnosti běžnou součástí každodenní kancelářské práce. Nicméně pokročilá automatizovaná workflow mohou představovat výzvy z pohledu bezpečnosti na pracovišti. Organizace dnes musí bojovat s rostoucím množstvím rizik, jako jsou například nové postupy kybernetických zločinců, neschválené využívání interních informací, nedostatečně definované procesy pro práci s firemními dokumenty a špatně spravovaná data. Aktivní přístup k bezpečnosti spojené se síťovými zařízeními získal vysokou prioritu a představuje přesně tu výzvu, s jejímž řešením Canon firmám pomáhá prostřednictvím proaktivní správy informací i zařízení.

Ocenění ‘Winter Picks‘ právě tyto požadavky podnikové sféry zohledňují. Canon je získal za všezahrnující přístup v oblasti bezpečnosti, který pokrývá všechny potenciální hrozby uvnitř i vně bezpečnostního perimetru. Laboratoř BLI oceňuje silnou orientaci společnosti Canon na problematiku bezpečnosti u celého jejího portfolia hardwaru, softwaru a poskytovaných služeb i inovací, které zajišťují bezpečný a bezproblémový tok firemních dat po síti i jejich zpřístupnění pouze autorizovaným uživatelům. V souvislosti s letošními oceněními vyzdvihla laboratoř BLI zejména dlouhodobý přístup společnosti Canon k této problematice a její schopnost zajišťovat moderní podnikové procesy bezpečným, zodpovědným, efektivním a nákladově výhodným způsobem.

„Velmi si vážíme ocenění od BLI, obzvláště pak v případě ocenění pro nejlepší řadu multifunkčních zařízení pro formát A3, které jsme získali druhý rok po sobě,“ říká Dan Woodstock, Product Marketing Manager společnosti Canon Europe. „Tato ocenění jsou potvrzením vysoké kvality našeho ekosystému pro digitální kanceláře. Díky inovativnímu přístupu k technologickému rozvoji má Canon nejlepší předpoklady pro podporu zákazníků v jejich úsilí spočívajícím v naplnění podnikatelských cílů, dosažení tržního úspěchu i přijetí budoucích digitálních modelů práce.“

‘Pick‘ ocenění laboratoře BLI uděluje společnost Keypoint Intelligence dvakrát ročně. Ocenění mohou získat produkty, které dosáhnou nejlepších výsledků v komplexní sadě testů pokrývajících širokou škálu nejdůležitějších vlastností a výkonnostních parametrů – tedy takové vlastnosti a funkce, podle kterých se zákazníci při výběru produktů rozhodují. Ocenění BLI začínala v podobě zákaznické publikace o kancelářském vybavení, ale dnes má obrovské renomé v celém globálním průmyslu digitálního zpracování obrazu.

O společnosti

Canon Europe je regionální obchodní a marketingové zastoupení japonské společnosti Canon Inc., která působí celkem ve 116 zemích v Evropě, na Středním východě a v Africe a zaměstnává zde 19 000 lidí.

Společnost Canon, Inc. byla založena v roce 1937 s cílem nabízet zákazníkům nejkvalitnější fotoaparáty dostupné na trhu. Fascinace obrazem a jeho možnostmi ale Canon podněcovala k rozšíření vlastních technologií do mnoha dalších oblastí trhu. Společnost se tak etablovala jako přední světový dodavatel spotřebitelských i podnikových řešení pro zpracování obrazu. Portfolio značky Canon zahrnuje široký sortiment produktů – od digitálních kompaktních fotoaparátů a zrcadlovek přes televizní kamery a přenosné rentgenové přístroje až po multifunkční a produkční tiskárny. Společnost Canon pro všechny tyto produkty poskytuje vysoce kvalitní podporu a řadu služeb s přidanou hodnotou.

Canon intenzivně investuje do výzkumu a vývoje s cílem přinášet nejhodnotnější a nejinovativnější produkty a služby, které uspokojí tvůrčí potřeby zákazníků. Značka Canon tak všem zákazníkům – od amatérských fotografů až po profesionální tiskárny – umožňuje plně uplatnit jejich zaujetí pro obraz.

Podnikovou filozofií společnosti Canon je Kyosei – „společně žít a pracovat pro obecné blaho”. V rámci regionu Evropy, Středního východu a Afriky usiluje společnost Canon Europe o trvale udržitelný růst a cíleně se zaměřuje jak na omezení environmentálních dopadů svých činností, tak i na to, aby zákazníkům nabídla produkty, řešení a služby, pomocí kterých mohou i oni snížit svůj negativní vliv na životní prostředí. Canon je držitelem globální certifikace dle standardu ISO 14001, která potvrzuje prvotřídní přístup společnosti k otázkám ekologie a ochrany přírody.

Další informace o společnosti Canon Europe a Canon CZ jsou k dispozici na www.canon-europe.com a www.canon.cz.