Konference: Moderní informační systémy zásadně pomáhají rozvoji byznysu

Informační systémy s vlastní inteligencí, efektivní práce s dokumenty, mobilní přístup k datům nebo využívání cloudu – to je jen několik z řady aktuálních trendů v oblasti podnikových informačních systémů, kterým se bude věnovat konference Firemní informační systémy, která se koná 25.5.2017 v pražském Kongresovém centru Vavruška na Karlově náměstí.

PRAHA, 21. dubna 2017: Inteligentní informační systémy s technologiemi osobních asistentů a automatizovanými analytickými funkcemi mají velký potenciál změnit způsob, jakým pracujeme. Řada zásadních informací o podnikání firmy, které jsou dnes dosažitelné jen těžko, se díky nim stanou snadno dostupnými a využitelnými pro další rozvoj byznysu. Přidejme k tomu mobilní přístup k datům, elektronizaci dokumentů a využívání cloudu a máme obrázek o čtyřech základních trendech v oblasti firemních informačních systémů.

A právě problematice moderních firemních informačních systémů, které mají potenciál podpořit rozvoj firem i dalších organizací, se bude věnovat konference Firemní informační systémy, kterou 25.5.2017 pořádá v pražském Kongresovém centru Vavruška na Karlově náměstí společnost Best Online Media.

Konference Firemní informační systémy nabízí odpovědi na aktuální a často řešené otázky: Jaké funkce moderních informačních systémů potřebujeme – a jak je můžeme využít pro efektivnější práci? Jaké jsou nejnovější trendy v této oblasti a jaký vývoj můžeme očekávat v nadcházejících měsících? Jak se při volbě informačního systému nebo při jeho rozšiřování vyvarovat zbytečných chyb?

Návštěvníci si vyslechnou mimo jiné přednášky na témata: Hlavní trendy v oblasti podnikových informačních systémů, Jak vybírat informační systém, Moderní informační systém nabízející skutečně pravdivý pohled na stav firmy, Pozor na ochranu osobních údajů s novým nařízením GDPR.

Více informací o konferenci na webu:  konference.businessit.cz

Odbornou záštitu nad konferencí má magazín BusinessIT.

O společnosti Best Online Media: Společnost Best Online Média se specializuje na pořádání konferencí z oblasti informačních a komunikačních technologií a na inzertní zastoupení řady českých on-line médií, mimo jiné 12 webů o informačních technologiích. V loňském roce firma mimo jiné uspořádala úspěšné konference Mobilní byznys a IT, Moderní datová centra pro business nebo Cloud computing v praxi.