ERV Evropská opět bodovala v anketě Pojišťovna roku

Obsadila druhou pozici v kategorii specializované pojištění

Praha, 11. května 2017 – ERV Evropská pojišťovna drží rekord počtem prvenství v historii ankety. Desetkrát v řadě zvítězila v kategorii Specializované pojištění. Letos jí patří druhé místo. Anketu pořádá Asociace českých pojišťovacích makléřů (AČPM) ve spolupráci s Českou asociací pojišťoven (ČAP) a odborným serverem oPojištění.cz.

ERV Evropská pojišťovna po deseti letech, kdy pravidelně vítězila ve své kategorii, obsadila letos druhé místo. „Rád bych tímto pogratuloval zástupcům vítězné pojišťovny EULER HERMES SA k letošnímu úspěchu,“ říká Ondřej Rušikvas, ředitel obchodu a marketingu ERV Evropské pojišťovny, a pokračuje: „Změna pořadí ukazuje, jak je pojišťovnictví živé, vysoce konkurenční a jak se mění podle požadavků klientů. Každý z nás musí usilovně pracovat na neustálé inovaci produktů.“ ERV Evropská i nadále drží pozici jedničky na trhu s cestovním pojištěním. Letošní vítěz se totiž specializuje zejména na pojištění pohledávek. Třetí místo v kategorii obsadila stejně jako minulý rok D.A.S. Rechtsschutz AG. Výsledky ankety za rok 2016 byly slavnostně vyhlášeny na galavečeru v Kongresovém centru ČNB 11. května. Záštitu 17. ročníku ankety Pojišťovna roku udělil guvernér České národní banky Jiří Rusnok.

V roce 2016 prošel trh cestovního ruchu velkými otřesy kvůli bezpečnostní situaci v Egyptě, Tunisu a Turecku. „Právě v takových situacích, kdy je potřeba operativně a rychle reagovat na vzniklé potíže, je velmi důležité, aby se klienti na svoji pojišťovnu mohli plně spolehnout,“ říká Ondřej Rušikvas a dodává: „ERV Evropská neustále vylepšuje své služby, zdokonalujeme síť center pomoci na všech kontinentech, pravidelně osobně prověřujeme úroveň lékařské péče v zahraničí, a proto můžeme svým klientům poskytnout to nejkvalitnější cestovní pojištění na trhu.“

Anketa Pojišťovna roku si klade za cíl kultivovat a posílit image českého pojišťovnictví. Vysokou prestiž získala díky profesionalitě hodnocení, které vychází z podrobné znalosti produktů a poskytovaných služeb jednotlivých pojistitelů. Objektivní hlasování je uskutečněno odborníky z celé ČR, kdy více než 700 pojišťovacích makléřů registrovaných u ČNB hodnotí kvalitu a rozsah služeb zúčastněných pojišťoven. Umístění v této anketě je proto známkou opravdové kvality.