Kampaň “Chyť si litr” pokračuje. Výherce získá 100 litrů

V sobotu 20. května se uskuteční další část promoakce „Chyť si litr“ na CARWARS Openingu  v Panenském Týnci. Akce navazuje na úspěšnou měsíční kampaň, která probíhala na přelomu března a dubna ve 14 českých a moravských městech. Česká společnost Degirans SE podporuje startupový projekt – mobilní geolokační aplikaci SpaceSpy již pět měsíců.

Měsíční promoakce na podporu mobilní geolokační aplikace SpaceSpy “Chyť si litr” skončila v dubnu. Ve 14 českých a moravských městech společnost rozdala 42 000 Kč. Během soutěže se zdvojnásobil počet uživatelů. Význam promoakce pro SpaceSpy (https://www.spacespy.net/cz) spočíval v oslovení nových uživatelů a k identifikaci trhu. Získané poznatky se uplatní při květnovém spuštění druhé verze aplikace.  

„Jsme rádi, že náš koncept hry “Chyť si litr” zaujal a byl pozitivně přijat koncovými uživateli. Samozřejmě jsme za chodu museli vychytat některé technické problémy, ale s tím jsme v zásadě počítali,“ říká členka představenstva Degirans SE Beata Pilná.

Největší úspěch měla akce ve Zlíně, kde si hru o 1 000 Kč zahrálo nejvíce lidí. Promoakce “Chyť si litr” prokázala, že aplikace je zajímavá pro uživatele ve věkové kategorii 18 – 26 let. Další část hry proběhne v sobotu 20. května v rámci CARWARS Openingu v Panenském Týnci. „Oproti předchozí měsíční akci, kde jsme prvním třem výhercům rozdávali 1 000 Kč, se v Panenském Týnci bude hrát o 100 litrů paliva. A pokud by snad někdo nestihl na akci dojet, najde nás o týden později na slavnostním zahájení lázeňské sezóny v Teplicích,“ dodává Beata Pilná.

Společnost Degirans SE uzavřela se startupovým projektem SpaceSpy spolupráci v polovině listopadu 2016. Autoři SpaceSpy tím získali nejen investici v minimální výši 240 000 eur, ale i strategického partnera, který projekt i marketingově podporuje.

———

Česká společnost Degirans SE vyhledává zajímavé startupové projekty, které mají

společenský přesah. Do nového roku vstupuje se čtyřmi startupovými projekty: IN-

SPIRO, Rychle roustoucí dřeviny, Play Safe a SpaceSpy. Během tohoto roku má v plánu rozšířit své portfolium o maximálně jeden až dva projekty.