Copy General partnerem výstavy fotoobrazů Doteky přírody v Plzni

Plzeňská výstava fotoobrazů ze stejnojmenné knihy Doteky přírody se veřejnosti otevře už 22. června. Partnerem výstavy se stala společnost Copy General, která zajistila veškerou tiskařskou agendu. Díla fotografky Taťány Typltové mohou zájemci vidět po Senátu ČR a České televizi teď nově také v plzeňské pobočce Copy General. Výstava v Plzni bude veřejnosti dostupná až do 10. července.

Doteky přírody 3.JPG

Výstava prezentuje vybrané fotoobrazy Taťány Typltové za výpravného líčení Václava Chaloupka, znalce a milovníka české a moravské přírody a autora knihy Doteky přírody. Ukazuje různorodé druhy rostlin i zvířat, které v českých lesích, lukách a rybnících žijí.

“Láska k umění je nám v Copy General velmi blízká. Jsme proto rádi, že jsme se mohli zapojit a zajistit tisk fotoobrazů, jež ukazují krásy českého přírodního bohatství. Vnímáme, že podpora těchto kulturních událostí je dnes důležitá k osvětě a edukaci veřejnosti, jakým dědictvím Česká republika disponuje,” říká Ludmila Nováková, vedoucí plzeňské pobočky Copy General. Společnost obrazy fotorealisticky vytiskla na speciální grafický saténový papír na Kapa desky. Návštěvníci tak budou moci zhlédnout celkem 38 děl v rozměrech 70×100.

“Po fotografické spolupráci na úspěšné knize a dokončení mé první výstavy s ní související jsem se rozhodla přejít k velkoformátovému tisku. Na doporučení jsem se obrátila na Copy General, kde jsem hned po prvním jednání byla potěšena seriózním a odborným přístupem. Povídali jsme si o metodách, barvách i o samotném tisku. S Copy General jsem cítila, že se na ně můžu spolehnout a že mohu vše hodit za hlavu a soustředit se pouze na další focení. Hotové obrazy předčily má očekávání – opět mě na chvilku vrátily do okamžiku, které jsem prožívala při fotografování. Všem mohu jen vřele doporučit,” uvádí Taťána Typltová, autorka děl.

O společnosti Copy General

Společnost Copy General se pohybuje v oblasti digitálního tisku 25 let. Firma disponuje bohatými zkušenostmi s provozem retailových poboček, poskytováním tiskových služeb pro sektor projekčních, stavebních a strojírenských společností a pro své firemní klienty realizuje řadu offsite i onsite řešení na míru. Její divize Data a Direct se pak orientují na služby v oblasti elektronické a marketingové komunikace a tzv. transakčních tisků (bankovní výpisy, faktury i další klientská korespondence). Vloni přidala společnost do své škály služeb i řešení pro velkoplošnou reklamu a interiérový design. Copy General v České republice je s více než 250 zaměstnanci a obratem převyšujícím 500 mil. korun “vlajkovou lodí”.