Kampaně pro Gott My Life a firmu Festo vede LCG New Media

Fullservisová digitální agentura LCG New Media hlásí nové klienty. Na starosti bude mít kampaně na sociálních sítích pro společnost Festo a také veškeré digitální aktivity pro výstavní show Gott My Life, která probíhá na pražské Náplavce.

Festo je předním celosvětovým dodavatelem automatizační techniky a také společnost, která se výrazně angažuje v oblasti poskytování průmyslových školení a vzdělávacích programů. Cílem spolupráce s LCG New Media je zvyšovaní povědomí o firmě v cílových skupinách, získávání nových zaměstnanců a profilace společnosti na sociálních sítích jako moderní nadnárodní společnosti.

Kampaně pro akci Gott my life se již plně rozjíždějí. LCG New Media pro akci zajišťuje jak social, tak i display a search kampaně. Výsledkem by měla být informovanost široké veřejnosti o konání této výstavní show, která probíhá na pražské náplavce. Jedná se o retrospektivní výstavní show vyprávějící pozoruhodný příběh nejslavnějšího zpěváka a ikony české populární hudby Karla Gotta.

LCG New Media pracuje pro 6 značek Omega Pharma, Bubbleology ČR, SK a HU, Galerii Harfa, ELAI, Týdny inovací, Inmotion, Beehive, VW Wachal, Inventi a další firmy. V referencích má společnosti jako Česká spořitelna, ASUS, Tour Espana, ERV pojišťovna, ERGO, Ferring nebo například České energetické centrum.


O LCG NEW MEDIA:

Pro naše klienty řídíme kampaně na území České republiky, Evropy a Ruska. Zaměřujeme se na vytváření strategií fungování značek a společností v online prostředí. Navrhujeme unikátní ekosystémy pro společnosti na míru ať už prodejní nebo v rámci reputation managementu. Specializujeme se na propojování akvizičních kanálů a budování značky skrze sociální sítě. Propojujeme online a offline strategie pro dosažení maximálních výsledků. Jsme také držiteli certifikace a zároveň i Partnerem Google. Máme za sebou desítky úspěšných kampaní jak pro středně velké podniky, tak i nadnárodní společnosti. Pracovali jsme nebo pracujeme pro klienty z těchto odvětví: zdravotnictví, farmacie, cestovní agentury, energetika, pojišťovnictví, automobilový průmysl a servis, internetové portály a eshopy, koupelnová studia, zábavní průmysl, pohostinství, výrobní sektor, elektronika a elektrotechnika, FMCG a další. Více info na www.lcgnewmedia.cz/.