Arrow spouští v regionu EMEA program na podporu internetu věcí – IoT Innovator Program

Paříž, srpen 2017 – Společnost Arrow Electronics oznámila spuštění programu s názvem „Things Evolved: IoT Innovator Program“. Účelem nové iniciativy je podpořit v regionu EMEA ekosystém internetu věcí (IoT) a pomoci obchodním partnerům vstoupit na trh IoT.

Arrow má na trhu IoT jedinečnou pozici, neboť distribuuje široké portfolio produktů pro veškeré vrstvy řešení IoT, od elektronických komponent po IT řešení. Prostřednictvím programu IoT Innovator Program umožní společnost Arrow distribuční komunitě a poskytovatelům řešení IoT využívat její technologické a tržní pozice v oblasti IoT a rovněž i další služby, které Arrow poskytuje, například vzdálenou správu a monitorování, technickou podporu, návrhy řešení, integraci, školení, marketing a finanční řešení.

Pomocí programu IoT Innovator Program budou moci partneři společnosti Arrow nabízet svým zákazníkům ta nejlepší řešení ve sféře IoT. Za účelem podpory programu a akcelerace rozvoje trhu IoT navíc Arrow tvoří zvláštní sady řešení pro IoT s novými specializovanými poskytovateli řešení IoT, kteří již jsou etablovaní v klíčových vertikálních segmentech trhu IoT: chytrá města (smart cities), průmyslový IoT, zdravotnictví a automobilový průmysl/doprava.  

Klíčovým prvkem programu IoT Innovator Program je propojení partnerů zapojených do tohoto programu a projektů IoT generovaných prostřednictvím rozsáhlých tržních kontaktů společnosti Arrow v oblasti senzorů a konektivity. Things Evolved partneři budou moci využívat expertních znalostí a zkušeností Arrow v oblasti shromažďování a přenosu dat v projektech IoT.

„Náš program IoT Innovator odstartuje nejrozsáhlejší iniciativu na podporu distribuce v rámci složitého a náročného prostředí segmentu IoT“, říká Eric Nowak, prezident Enterprise Computing Solutions, Arrow EMEA. „Vzhledem k naší strategii sensor-to-sunset jsme jediným světovým distributorem schopným nabízet spolehlivá a bezpečná IoT řešení, která pokrývají veškeré stránky této technologie. Díky programu pro IoT, který je založen na speciálních sadách řešení a profesionálních řízených službách, poskytneme distribučním partnerům velice zajímavé nové obchodní příležitosti.“

Obchodní partneři získají na základě účasti v programu IoT Innovator Program společnosti Arrow řadu přínosů, například:

  • Přístup k speciálním sadám řešení pro IoT zahrnujícím senzory, konektivitu, cloud, analytiku, bezpečnost, IT infrastrukturu a řízené služby včetně služby likvidace po uplynutí životnosti produktů.
  • Certifikaci formou akreditace partnerství Arrow Things Evolved Partner.
  • Možnost obchodního vyhodnocování s prodejním týmem IoT společnosti Arrow.
  • Ověřené potenciální zákazníky a zapojení do jiných IoT projektů.
  • Školení a marketingovou expertizu v oblasti IoT.  

Partneři typu VAR, MSP, poskytovatelé řešení, systémoví integrátoři a další zájemci o program společnosti Arrow Things Evolved: IoT Innovator Program získají další informace na http://iot.arrow.com/contact/ kliknutím na volbu “potential partner”.

O společnosti Arrow

Arrow Electronics (www.arrow.com) je celosvětovým dodavatelem produktů, služeb a řešení pro průmyslové a komerční uživatele elektronických komponent a podnikových výpočetních řešení. Společnost Arrow působí jako distribuční partner pro více než 125 tisíc výrobců OEM, smluvních výrobců a komerčních zákazníků, a to prostřednictvím celosvětové sítě více než 465 poboček ve více než 90 zemích.

Zdroj: Arrow Electronics