Mechanická klávesnice SteelSeries Apex M750

Chicago 21. 8. 2017 – Společnost SteelSeries, přední světový výrobce herních periferií, představuje Apex M750. Nová mechanická klávesnice přichází v kompaktním designu s vlastními QX2 spínači, RGB podsvícením a podporou aplikací v softwaru SteelSeries Engine.

SteelSeries Apex M750 disponuje vlastními speciálně navrženými lineárními mechanickými spínači QX2. Přímá dráha a malá síla potřebná pro stisknutí zajišťují tichý chod a dlouhou životnost s garancí 50 milionu stisknutí. Klávesnice nabízí hliníkové jádro a vzdušný design dodávající odolnost, stabilitu i elegantní a moderní vzhled, který dále dokresluje RGB podsvícení každého tlačítka.

„Hráči mají jasné názory a požadavky na klávesnice. Přeplněný trh s nabídkou různých druhů spínačů, vlastností a materiálů umožňuje široký výběr, při kterém však hráč musí zvolit kompromis. To je to co odlišuje SteelSeries Apex M750 od konkurence – nehledali a neudělali jsme žádné kompromisy, tedy kromě toho, že jsme poslouchali názory hráčů a dodáváme kompletní profesionální klávesnici,“ říká Ehtisham Rabbani, SteelSeries CEO, a dodává: „U příležitosti uvedení nové klávesnice jsme se rozhodli také vylepšit SteelSeries Engine o několik aplikací, jako jsou Discord App, Image Sync a další.“

Nové vlastnosti SteelSeries Engine

Výkonný software s intuitivním a uživatelsky přívětivým rozhraním obsahuje nové aplikace přinášející reakční podsvícení, komunikační oznámení a jedinečné přizpůsobení. Patří mezi ně:

  • ImageSync – představuje nejjednodušší cestu jak vytvořit unikátní a osobité podsvícení nahráním libovolného animovaného souboru GIF. Software jej automaticky převede a přizpůsobí světelným efektům.
  • Audio Visualizer – synchronizuje podsvícení na všech vybraných SteelSeries produktech s jakoukoli hudbou či celým playlistem uživatele.
  • Gigantic – nově podporovaná hra integrovaná do SteelSeries Engine umožňuje nastavení chování produktů, resp. podsvícení či vibrace v reálném čase dle akcí ve hře.

Integrace populárního komunikátoru Discord

Ve spolupráci s aplikací Discord, určenou pro komunikaci, si nově v softwaru SteelSeries Engine lze nastavit notifikace v reálném čase na podsvícení SteelSeries produktů. Streameři, běžní hráči a profesionální eSport hráči si mohou nastavit například upozornění na novou zprávu, stav mikrofonu (mute) a mnoho dalšího.

Stávající aplikace

K dispozici jsou samozřejmě i dosavadní osvědčené aplikace, jako například:

  • PrismSync – dynamicky synchronizuje nastavené efekty a barvy podsvícení napříč celým portfoliem produktů SteelSeries.
  • GameSense – individuálně nastavuje efekty podsvícení v závislosti na akcích ve hře jako je nízký stav nábojů v zásobníku, zdraví či různé časovače.

Klávesnice SteelSeries Apex M750 je k dispozici v lokální distribuci či prostřednictvím webu http://steelseries.com/m750 za cenu 169,99 euro s DPH.

 

O SteelSeries

SteelSeries je renomovanou značkou na trhu s herními periferiemi. Její snahou je v co největší míře vycházet vstříc potřebám hráčů a vyvíjet tak stále nové, vysoce kvalitní a inovativní produkty. SteelSeries také podporuje růst kompetitivního hraní a elektronického sportu prostřednictvím sponzoringu profesionálních týmů a herní komunity. Vášeň pro to být nejlepší dělá ze společnosti SteelSeries jednu z nejvíce respektovaných a uznávaných značek na světě, která se zásadně zasazuje o růst a vývoj herního průmyslu. SteelSeries najdete na sociálních sítích facebook.com/steelseries, Twitter @SteelSeries nebo na webu SteelSeries.com.