AITOM stojí za novým webem americké cestovní agentury Real Europe Llc

Digitální agentura AITOM, specialista na tvorbu komplexních internetových řešení, vytvořila nový webový design americké cestovní agentury Real Europe Llc. Nový web zákazníkům nabídne přehledné plánování evropské dovolené, jeho součástí je také vlastní cestovní itinerář a napojení na stránku TrustPilot, jež sdružuje online recenze.

2017-08-21 11_55_33-Go Real Europe _ Best Custom Trip Planner.png

Úkolem nových webových stránek je zprostředkovat zahraničním turistům skutečnou tvář Evropy, nikoli pouze známé památky a je obklopující fronty. Plánování má být navíc jednoduché a snadné, v tomto ohledu nabízí stránka spoustu výhod. Systém se návštěvníků průběžně dotazuje na jejich zájmy, doporučí, jaká místa navštívit a nabídne také služby průvodce. Dle osobních preferencí poté určí způsob dopravy a formu ubytování. Zákazník si tak připraví dovolenou přesně na míru.

Zahrnuta je také služba přepočtu měn a předpovědi počasí, uživatelé tak získají o daných destinacích ucelený obraz. V případě jakýchkoli dotazů jsou zástupci agentury k dispozici online, pro často kladené dotazy je přístupná sekce FAQ. Nadšení turisté si mohou navíc krátit čas čtením blogu. Tam se mohou dozvědět více o evropských zákoutích, zvycích a způsobu života.

Nový design je kromě přehledného uspořádání zaměřen na vizuální dojem. Nejdůležitějším prvkem jsou kvalitní fotografie daných měst a chytré rozložení textů. Návštěvníci se tak dozvědí vše potřebné, ale nebudou zahlceni. Dále se AITOM zaměřil na kvalitně zpracovanou strukturu, aby mezi sebou dané komponenty reagovaly co nejpřehledněji a klientům agentury Real Europe tak poskytly příjemný  a ničím nerušený zážitek.

“Plánování dovolené má být zábava, ne procházka peklem. Abychom ale zákazníkům mohli nové destinace představit, potřebovali jsme víc než jen okouzlující fotografie. Klíčové pro nás bylo především snadné a intuitivní ovládání. To  je dle mého největším benefitem webu,“ říká Pavel Houser, výkonný ředitel AITOMu.

O agentuře Go Real Europe

Společnost Go Real Europe nabízí jednotlivcům i malým skupinám specializovaný plán dovolené po střední Evropě. Pomocí jednoduchého designu a struktury webu lze snadno vytvořit individuální cestovní balíček a itinerář. Součástí jsou také personalizované tipy pro zákazníky. Cílem webu je zjednodušení náročného procesu plánování, díky jeho důkladné konstrukci mohou uživatelé snadno překonat malé i velké kulturní překážky. Majitelem serveru je Američan David Manley, hlavní myšlenka tedy vznikla na základě osobní zkušenosti s transatlantickým cestováním.

Více informací najdete na: https://www.gorealeurope.com

O agentuře AITOM

Internetová agentura AITOM vytváří pro své klienty z řad středně velkých firem weby, které plní stanovené cíle. Spolupráce s AITOMem vychází ze vstupní studie, díky které dokáže AITOM pro klienta zodpovědně navrhnout webové řešení a realisticky odhadnout náklady na dosažení požadovaných obchodních výsledků. Díky internímu oddělení internetového marketingu se dokáže postarat i o relevantní návštěvnost webu. AITOM tedy nabízí komplexní internetové řešení: vstupní studii, vývoj webu i internetový marketing.

Na českém trhu působí již deset let a za tu dobu se jejím specialistům podařilo realizovat přes pět set úspěšných projektů.

Více informací na: http://www.aitom.cz