Samsung Galaxy Note8 se začíná prodávat

Telefon vybavený Infinity displejem, zdokonaleným perem S Pen a duálním fotoaparátem s optickou stabilizací obrazu je navrhnutý tak, aby vám umožnil vytvořit více jak při práci, tak při zábavě.

Praha, 14. září 2017 – Nejnovější telefon společnosti Samsung, prémiový Galaxy Note8, se v českých prodejnách a u českých mobilních operátorů začíná prodávat v pátek 15. září.

Galaxy Note8 bude k dispozici ve dvou barevných verzích – černé Midnight Black a zlaté Maple Gold. Doporučená maloobchodní cena je 26 999 Kč. K dispozici budou dvě verze – Single SIM a Dual SIM. Single SIM verze se bude prodávat u mobilních operátorů, zatímco Dual SIM verze u ostatních prodejců.

S telefonem Galaxy Note8 spotřebitelé získávají větší Infinity displej, který se přitom pohodlně vejde do jedné ruky, zdokonalené pero S Pen, které jim umožní komunikovat osobitějším stylem, a doposud nejkvalitnější duální fotoaparát z dílny společnosti Samsung, který jim umožní tvořit snímky ohromující kvality. Galaxy Note8 byl navržen s ohledem na životní styl dnešních uživatelů a jejich úzkou spolupráci s technologiemi.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Pro nejnovější informace navštivte Samsung Newsroom na adrese: http://news.samsung.com.