SteelSeries uvádí novou klávesnici Apex 150

Chicago 3. 10. 2017 – Společnost SteelSeries, přední světový výrobce herních periferií, uvádí na trh Apex 150. Membránová klávesnice nabízí odolnost vůči vodě, RGB podsvícení a podporu softwaru SteelSeries Engine.

SteelSeries Apex 150 je vyhotovena v jednoduchém funkčním designu založeném na tradičním obdélníkovém tvaru a černé barvě. Nabízí klasické rozložení kláves včetně numerického bloku a dlouhého levého shiftu. V klávesnici jsou integrovány nové membránové spínače exkluzivně vyvinuté pro SteelSeries, které poskytují jistotu stisku díky vysokonapěťové membráně vracející tlačítko do akční polohy a zároveň maximálně tichý provoz a garanci 20 milionu kliknutí.

Klávesnice je odolná vůči stříkající vodě a podsvícena v pěti zónách, které jsou plně nastavitelné prostřednictvím dodávaného softwaru SteelSeries Engine. Ten nově zahrnuje podporu aplikace Discord a umožňuje okamžitou reakci podsvícení na momenty spojené s komunikací, jako jsou nové příchozí zprávy, vypnutí mikrofonu a jiné. Software obsahuje také Audio Visualizer, GameSense, reagující na hudbu, resp. akce ve hře, a PrismSync synchronizující podsvícení a efekty napříč produkty SteelSeries.

SteelSeries Apex 150 je k dispozici prostřednictvím webu www.SteelSeries.com za doporučenou cenu 69,99 euro.

 

O SteelSeries

SteelSeries je renomovanou značkou na trhu s herními periferiemi. Její snahou je v co největší míře vycházet vstříc potřebám hráčů a vyvíjet tak stále nové, vysoce kvalitní a inovativní produkty. SteelSeries také podporuje růst kompetitivního hraní a elektronického sportu prostřednictvím sponzoringu profesionálních týmů a herní komunity. Vášeň pro to být nejlepší dělá ze společnosti SteelSeries jednu z nejvíce respektovaných a uznávaných značek na světě, která se zásadně zasazuje o růst a vývoj herního průmyslu. SteelSeries najdete na sociálních sítích facebook.com/steelseries, Twitter @SteelSeries nebo na webu SteelSeries.com.