Prémiové telefony ze série Galaxy přicházejí s lákavou vánoční nabídkou

Při přípravě na Ježíška jistě potěší akce, kdy Samsung svým zákazníkům při nákupu telefonu vrátí 3 000 Kč zpět

Praha, 1. listopadu 2017 – Před Vánoci přijde vhod každá výhodná nabídka, díky které se prémiový produkt stane dostupnějším pro širokou veřejnost. Společnost Samsung proto svým zákazníkům při zakoupení telefonů Galaxy S8, S8+, S7 a S7 Edge vrátí zpět 3 000 Kč. Koupený telefon musí zákazníci zaregistrovat na www.samsung-bonus.eu a zaslat účtenku spolu s fotografií čísla IMEI. Akce platí u vybraných prodejců od 1. 11. do 30. 11. 2017 nebo do vyčerpání zásob. Počet zakoupených telefonů je omezený na 2 kusy na osobu.

Telefon Samsung Galaxy S8 posouvá hranice tradičních smartphonů díky svému hardwarovému vybavení a řadě nově nabízených služeb. Telefon má zabudovaný prvotřídní přední 8Mpx fotoaparát se světelností f/1,7 a chytrým automatickým ostřením a 12Mpx zadní fotoaparát se světelností f/1,7 a snímačem Dual Pixel, který zaručuje maximální kvalitu snímků při zhoršených světelných podmínkách, jejich vysokou ostrost a dokonalejší zpracování. Elegantní design v čele s Infinity displejem pak své nové majitele zcela pohltí.

Technologii Dual Pixel využívají i modely Galaxy S7 a S7 Edge, přičemž s Galaxy S8 mají shodný i slot pro microSD karty a odolnost vůči vodě a prachu v souladu s certifikací IP68.

Doporučená maloobchodní cena je u modelu Galaxy S8 21 990 Kč, Galaxy S8+ 24 990 Kč, Galaxy S7 13 990 Kč a Galaxy S7 Edge 16 990 Kč.

Více informací o akci a podrobná pravidla najdete na http://www.samsung-bonus.eu/cz/.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese: http://news.samsung.com.