Kampaň o úspěších motoristického týmu ŠKODA měla podpořit prodeje speciální edice modelu FABIA

Agentura Fallon Prague, která je součástí skupiny Publicis One, vytvořila globální kampaň, jejímž cílem bylo komunikovat úspěch týmu ŠKODA Motorsport. Ten třikrát po sobě vyhrál v automobilových soutěžích v kategorii WRC2. Kampaň cílí na fanoušky motoristického sportu a mladé lidi a jejím cílem je ukázat, že ŠKODA je úspěšná na rallyových tratích a tento úspěch dokáže přenést i do svých civilních modelů.

2017-07-11 09_56_00-WE ARE FALLON PRAGUE – An International Agency in the Heart Of Europe

Kampaň byla rozdělena do dvou částí. První z nich se věnovala úspěchům závodního týmu. Tato verze byla využita pro komunikaci v České republice. Druhá stavěla na úspěších motoristického týmu a jejím cílem bylo podpořit prodeje speciální edice modelu ŠKODA FABIA, který byl inspirován rallyovými vozy.

Hlavní myšlenka kampaně, která by se dala shrnout slovy “Nejlepší věci přicházejí ve třech”, byla podpořena slavnou písní od Lionela Richieho Three Times a Lady. Reklama byla v České republice zveřejněna v prosinci 2017. Byla komunikována v televizi, onlinu, printu a objevila se také na OOH plochách.

O Fallon Prague

Fallon začal jako agentura v Minneapolisu v roce 1981. V Praze otevřela kancelář v říjnu 2014 a nyní má kolem 50 zaměstnanců z 15 zemí, kteří pracují především na globálním účtu ŠKODA. Kanceláře má také v Londýně a Tokiu. Fallon Prague je plně integrovaná, tvořivě vedená agentura v srdci Evropy. Takže zatímco v Londýně jsou Britové a v Paříži Francouzi, Praha je skutečně evropská. Pokud chcete mluvit s Evropany, možná byste si měli promluvit nejdřív s námi.