Tech Data rozšiřuje nabídku enterprise pevných disků o globálního dodavatele Samsung Semiconductor

Praha, 21. prosince 2017Nedávné uzavření distribučních kontraktů se společnostmi HGST a Broadcom přineslo společnosti Tech Data výrazné posílení pozice na trhu
a obohatilo portfolio s přidanou hodnotou v oblasti řešení pro enterprise klienty, servery, storage systémy, NAS úložiště a kamerové a dohledové systémy. Do stejné kategorie se nyní zařazuje další velký autorizovaný distribuční kontrakt se společností Samsung Semiconductor, díky kterému Tech Data rozšíří nabídku enterprise pevných disků.

Společnost Tech Data posiluje svou pozici na trhu díky nedávné akvizici Tech Data AS Czech (bývalý Avnet). Nový distribuční kontrakt na dodávky enterprise pevných disků společnosti Samsung Semiconductor je další důležitou smlouvou uzavřenou díky této akvizici.

„Nový distribuční kontrakt navazuje na nedávno uzavřené smlouvy s AMD, HGST a Broadcomem. Ve všech těchto případech se těžilo z akvizice Tech Data a Tech Data AS. Je tedy vidět, že toto spojení nám již dnes přináší hmatatelné výsledky a do budoucna nabízí další možnosti k uzavření dalších významných distribučních smluv,“ řekl Vít Vojtěšek, Product Marketing Director.

Produktovým manažerem v Tech Data zodpovědným za značku Samsung Semiconductor je Petr Faukner.

O společnosti Tech Data
Společnost Tech Data spojuje svět prostřednictvím technologií. Naše kompletní portfolio produktů, služeb a řešení, vysoce specializovaných dovedností a odbornosti v oblasti technologií nové generace umožňuje našim partnerům přinášet na trh produkty a řešení, které svět potřebuje k tomu, aby se mohl spojit, růst a rozvíjet se. Společnost Tech Data se umístila na 107. místě v seznamu Fortune 500R a již po osmé v řadě byla označena za jednu z “nejobdivovanějších společností na světě”.
Další informace najdete na webových stránkách www.techdata.com. Můžete nás také sledovat na Twitteru, LinkedIn a na Facebooku.