Nekonvenční digitální kampaň: Odstřihni se!

Praha, 22. prosince 2017 – Společnost Fiskars ve spolupráci s kreativní agenturou Underline spustila hravou kampaň „Odstřihni se!“. Mnoho lidí si do nového roku dává předsevzetí. Chce se například zbavit závislosti na sladkostech, přestat kouřit nebo třeba začít cvičit. Právě jim Fiskars přináší první terapeutické nůžky na světě, které pomáhají se od zlozvyků a přežitků „odstřihnout“.

Princip soutěže je jednoduchý. Stačí jít na stránku odstrihnise.cz, najít obrázek, bez čeho bude náš život lepší, vystřihnout obrázek, vyfotit se s ním a sdílet na svém Facebook profilu a použít hashtag #odstrihnise. Už díky prostému uvědomění si a pojmenování toho, s čím nejsme spokojeni, se nám může ulevit. Zároveň si při vystřihování můžeme i odpočinout, neboť kdo z nás může říci, že si od dětství jen tak pro radost vystřihoval? Prvních 50 odvážných navíc obdrží prémiové nůžky Fiskars Classic.

Čím jsou nůžky výjimečné?

Málokdo ví, že oranžové nůžky Fiskars Classic způsobily před padesátí lety převrat v každodenní praxi stříhání, neboť byly vůbec prvními nůžkami na světě s plastovou rukojetí. Nejen že byly lehčí, pohodlnější a snadněji ovladatelné, oproti těžkým kovovým nůžkám, ale také znamenaly významný krok vpřed ve střižném výkonu. Usnadnily tak mnoha lidem práci a dodnes slouží svým majitelům po celém světě. Od té doby se univerzálních nůžek Fiskars Classic s oranžovými držadly prodala více než miliarda. Můžete je nalézt kdekoli – od kuchyňského šuplíku v domě babičky až po Muzeum moderního umění v New Yorku.

O Fiskars

Fiskars je předním světovým dodavatelem značkových spotřebitelských výrobků pro domácnost, zahradu a pobyt v přírodě. Výrobky Fiskars jsou po celém světě proslulé svou funkčností a převratným designem. Skupina Fiskars se může pochlubit silným portfoliem uznávaných mezinárodních značek, jako jsou Fiskars, Iittala a Gerber. Kultovní výrobek Fiskars, nůžky s oranžovou rukojetí, se zrodil v roce 1967. Oranžové nůžky způsobily převrat v každodenní praxi stříhání, neboť byly vůbec prvními nůžkami na světě s plastovou rukojetí. Společnost Fiskars je kótovaná na kapitálovém trhu Nasdaq Helsinki ve více než dvaceti zemích zaměstnává zhruba 4800 lidí. Byla založena v roce 1649 a je nejstarší společností ve Finsku.