Toshiba oznamuje mobilní rozhraní dynaEdge, které s chytrými brýlemi podporuje rozšířenou realitu pro Edge Computing

 

  • Špičkové řešení pro operační systém Windows 10, které se snadno integruje do stávající IT architektury
  • Strategické partnerství s firmou Ubimax má za cíl využít potenciál nositelných řešení v odvětví výroby, údržby a logistiky

 

Praha 12. března 2018 – Toshiba dnes oznamuje dynaEdge DE-100 – nové, vysoce výkonné zařízení s operačním systémem Windows 10 na bázi Windows Mobile, a také související chytré brýle pro rozšířenou realitu AR100 Viewer. Komplet je navržen tak, aby velkým společnostem nabídl hands-free řešení, které jim umožní zvýšit efektivitu, výkonnost a provozní flexibilitu v neustále se vyvíjejícím pracovním prostředí. dynaEdge DE-100 a chytré brýle AR100 Viewer jsou určeny pro průmyslová odvětví se zaměřením na pracovníky v terénu především z odvětví výroby, logistiky a údržby.

Integrovaný profesionální software, včetně Skype for Business, bude dále doplněn o oznámení dlouhodobého partnerství s firmou Ubimax GmbH, která je globálním lídrem trhu zařízení s nositelnou elektronikou pro podnikové řešení.

„Jsme hrdí na to, že jsme v první linii produktů nositelné elektroniky pro podniky a představujeme první řešení Assisted Reality, které kombinuje výkon Windows 10 Pro PC, inteligentní brýle pro průmyslové účely a možnost zefektivnit pracovní postupy. To vše díky našemu partnerství s firmou Ubimax,“ říká Maki Yamashita, senior viceprezident společnosti PC & Solutions EMEA, společnost Toshiba Europe GmbH. „Tato kombinace nám umožňuje poskytovat řešení na nejvyšší úrovni a optimalizovat efektivitu pracovníků v první linii.“

Nová vize efektivity

dynaEdge DE-100 je lehké a maximálně mobilní inteligentní zařízení pro edge computing, které nabízí plnohodnotný výkon počítače s procesorem 6. generace Intel® Core™ vPro™. Toto řešení lze snadno integrovat do stávající IT infrastruktury a současně těžit z podpory a zabezpečení poskytovaného prostřednictvím aktualizací platformy společnosti Microsoft. Dobíjecí baterie zajišťuje plnou funkčnost až 6,5 hodiny na jedno nabití (v závislosti na konfiguraci a podmínkách použití). Toto zařízení je určeno k použití v případě potřeby, a tak umožňuje pracovníkům dosáhnout celodenního provozu na cestách nebo v terénu.

V kombinaci s komfortními brýlemi AR100 Viewer mohou pracovníci využívat neomezené hands-free možnosti, přičemž zařízení je doplněno nejnovějšími technologiemi Wi-Fi, Bluetooth® a GPS – chytré brýle je možné připojit k podnikové síti, odesílat a přijímat data, streamovat živé video a vyhodnocovat aktuální situaci.

Aplikace Toshiba Vision DE Suite je určena pro vzdálené využití mimo kancelář se službou Skype for Business. To umožňuje pracovníkům v terénu sdílet nejen soubory, ale také reálné obrázky nebo živá videa, která umožní okamžitou vzdálenou pomoc. Společnost Toshiba je připravena s neustále se vyvíjejícími průmyslovými pracovními postupy a partnerstvím s firmou Ubimax tyto funkce dále vyvíjet a rozšiřovat.

Ubimax: Dlouhodobé strategické partnerství

„Jsme potěšeni ze spolupráce se Toshibou a věříme, že kombinace jejích technických znalostí s našimi dlouholetými zkušenostmi z oblasti nositelné elektroniky nám společně umožní díky inovativním a průkopnickým řešením zvýšit reálný přínos pro průmyslové podniky,“ říká Jan Junker, Chief Commercial Officer společnosti Ubimax. „Naše řešení, které využívá již více než 200 velkých zákazníků, bude nyní moci provozovat stávající Ubimax společně s dynaEdge a operačním systémem Windows 10. Jsme potěšeni, že toto partnerství má dlouhodobý charakter a v nadcházejících měsících budeme představovat další integrace.“

Příslušenství

Sada AR100 Viewer Assisted Reality obsahuje samotné brýle AR100 Viewer, kabel USB typu C, kabelovou sponu a ochranné pouzdro. K dispozici bude také další příslušenství zaměřené na různé konkrétní případy použití AR100 Viewer.

Dostupnost

Řešení dynaEdge AR100 Viewer bude v Evropě k dispozici ve 2. čtvrtletí roku 2018.

Toshiba on-line

Specifikace a popis nejnovějších produktů společnosti Toshiba včetně dalších informací naleznete na stránkách http://www.toshiba-czech.com/.

Spojit se společností Toshiba se můžete také na našich kanálech v rámci sociálních médií: www.linkedin.com/company/toshiba-business-computing-solutions

O společnosti Toshiba

Společnost Toshiba Corporation přispívá již více než 140 let k udržitelné budoucnosti tím, že vytváří hodnoty s použitím inovativních technologií. Dnes jsou její obchodní oblasti zaměřeny především na nezbytnou infrastrukturu, která podporuje moderní život a společnost. Toshiba se řídí zásadami základního závazku skupiny „Committed to People, Committed to the Future“ a podporuje globální činnosti, které přispívají k vytvoření světa, ve kterém bude usnadněn život budoucím generacím.

Více o společnosti Toshiba se dozvíte zde: www.toshiba.co.jp/worldwide/about/index.html