Stylový skleněný mini telefon Geecoo

Pro všechny, kteří s sebou nechtějí nosit trvale nebo při některých příležitostech velký smartphone, přichází pod značkou Geecoo Mini 1 na náš trh stylový malý telefon vyrobený z tvrzeného skla, který v neaktivním stavu připomíná oboustranné zrcátko. Po zapnutí umožňuje telefonování, komunikaci pomocí SMS či WhatsApp a také poslech hudby.

Brno, 3. května 2018 – Společnost Satomar, distributor vybraných produktů z oblasti komunikačních a informačních technologií, představuje na našem trhu stylový telefon Geecoo Mini1, který vybočuje z nabídky tradičních výrobců. Přístroj, který připomíná oboustranné zrcátko, má rozměry pouhých 11,4 × 4,9 cm a je tenký jen 5,5 mm. Při těchto miniaturních rozměrech nelze pro psaní textu použít dotykovou klávesnici, proto telefon kombinuje na první pohled neviditelná tradiční tlačítka a klasický 1,54“ IPS displej. Vše se přitom objeví až při aktivaci přístroje.

Mini telefon Geecoo umožňuje telefonování, komunikaci pomocí SMS a předinstalované aplikace WhatsApp a poslech hudby z paměťové karty nebo vestavěného FM rádia, opět pomocí příslušné aplikace a bezdrátových Bluetooth sluchátek. Pro využití WhatsApp je vybaven modulem GPRS pro jednoduchou datovou mobilní komunikaci. Do těla miniaturního telefonu se kromě tlačítek, displeje s rozlišením 240 x 240 bodů, operační paměti 32 MB a paměti 32 MB pro kontakty a WhatsApp komunikaci vešel také modul Bluetooth 4.0 a slot pro rozšiřující paměťovou kartu Micro SD.

Vzhledem k vlastnostem neaspiruje pro většinu uživatelů tento mini telefon na post hlavního přístroje, ale skvěle poslouží jako druhé zařízení. Pro tyto účely je vhodné požádat operátora o vystavení druhé Micro SIM karty. Svým zrcadlovým designem osloví především ženy a k dostání je ve třech barvách – zlaté, černé a modré.   

Koncepce Geecoo Mini1 nás zaujala na první pohled. Jsme přesvědčeni, že mimořádně stylové provedení v kombinaci s miniaturními rozměry osloví specifickým určením a designem i přes absenci mnoha chytrých funkcí nejednoho zákazníka. Tento názor podporují i první reakce lidí, kteří telefon viděli,“ říká Radek Bábíček, jednatel společnosti Satomar.  

Telefon Geecoo Mini1 je na našem trhu dostupný ve třech barvách, a to na e-shopu Superveci.cz a také prostřednictvím distributora Setos a jeho partnerů za koncovou doporučenou cenu 990 Kč včetně DPH.

O společnosti Satomar

Společnost Satomar se již šestým rokem zabývá dovozem, prodejem a distribucí mobilních telefonů, tabletů a dalších elektronických zařízení či příslušenství. Za dobu svého působení uvedla na trh úspěšně produkty značek Revogi, Deveroux, Livall, ChatSIM, LCD tablety Ainol či Pipo, elektronické zápisníky Boogieboard, mobilní telefony Cube 1, Cubot nebo Oukitel, dětské hodinky s GPS Abardeen, počítačové příslušenství pod vlastní značkou Beik či minipočítače Remix. Kromě toho se společnost soustředí i na OEM výrobu pro své partnery.