Logitech získává 12 ocenění International Design Awards

Zlaté ceny pro bezpečnostní kameru Circle 2, trackball MX ERGO, klávesnici CRAFT a konferenční kameru MeetUp

Praha — 14. června 2018 — Společnost Logitech® (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) získala 12 ocenění International Design Awards (IDA). Pro tuto společnost to znamená rekordní počet cen. Čtyři z oceněných produktů – bezpečnostní kamera Logitech Circle 2, trackball Logitech MX ERGO, pokročilá klávesnice Logitech CRAFT a konferenční Logitech MeetUp – získaly zlaté ceny, nejvyšší možné ocenění od poroty IDA. Logitech je 7. nejlépe hodnocenou společnosti v oblasti designu, v počtu získaných ocenění za 11 let historie soutěže IDA.

Tweetněte:: Jaká pocta! Logitech získal 12 prestižních @iDesignAwards za rok 2017. Zlaté ceny pro Circle 2, MX ERGO, CRAFT a MeetUp. Více zde: https://ctt.ac/7Qfc9+

Je to již čtvrtý rok po sobě, co porota soutěže IDA ocenila Logitech za výjimečný design napříč všemi značkami a produktovými kategoriemi, včetně chytré domácnosti, video kooperace, gamingu a reproduktorů. Produkty získaly zlaté, stříbrné a bronzové ceny i čestná uznání. Úplný seznam oceněných produktů a marketingových kampaní společnosti Logitech na rok 2017 je uveden níže:   

“Snažíme se integrovat design do každé oblasti naší práce, abychom byli designovou společností,” říká Alastair Curtis, chief design officer společnosti Logitech. “Skvělý design v našich týmech, naší kultuře a každé disciplíně se promítá do našich produktů a zkušeností s nimi. Design nás řídí a výsledky to ukazují.”

“Máme radost, že si porota soutěže International Design Awards všimla naší marketingové komunikace,” říká Heidi Arkinstall, vedoucí marketingu společnosti Logitech. “Chceme, aby náš marketing odrážel naše zaměření na design a přinášel zákazníkům produkty jako součást celkové zkušenosti se značkou. Lidé se ztotožňují s našimi značkami, protože zákazníci stojí v centru všeho, co navrhujeme.”

Každým rokem ohodnotí ceny International Design Awards legendární vizionáře v oblasti designu a objevují nové talenty na poli architektury, designu interiérů, produktů, grafiky a módy. Letos porota  hodnotila 3 100 přihlášených položek z 95 zemí a vybírala vítěze na základě úspěšnosti s ohledem na design, kreativitu, použitelnost a inovace.

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Více než před 35 lety začala společnost Logitech propojovat lidi pomocí počítačů a nyní její produkty spojují lidi také prostřednictvím hudby, počítačových her a videa. Mezi značky společnosti Logitech patří Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Logitech G a Astro Gaming. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.