Extra Online Media představuje Blikanec Tomáše Řepky

Praha, 15. června – Vydavatelství Extra Online Media představuje další výrazný pořad se silnou osobností. Od 15. června startuje sportovní magazín Blikanec Tomáše Řepky. Bývalý legendární obránce si do studia bude zvát zajímavé hosty z fotbalové prostředí a společně budou rozebírat nejen probíhající světový šampionát.

Prvním hostem Tomáše Řepky je fotbalový kanonýr Tomáš Skuhravý. Věděli jste, že Skuhravý je vášnivým houbařem? Jaké ženy si slavný Bomber váží nejvíce? A kdo je nejpřeceňovanějším českým hráčem? O tom všem se Skuhravý rozpovídal.  

Blikanec Tomáše Řepky se řadí k novým video projektům vydavatelství Extra Online Media, mezi které již patří také připravovaný pořad Extra Focus, který bude moderovat Kateřina Kristelová.

„Těším se, že budu moci některé slavné fotbalisty představit veřejnosti z jiného úhlu. S některými kluky máme opravdu skvělé vztahy, takže věřím, že poodhalí i něco pikantnějšího ze svého soukromí. Zajímavé určitě budou také odborné postřehy k šampionátu a nebude chybět humor,“ uvedl k projektu Tomáš Řepka.

„Baví nás, že Tomáš Řepka není spojený s žádnou fotbalovou lobby a nemusí si dávat pozor na pusu. Tento pořad rozhodně nebude o nějakém diplomatickém pochlebování u kávičky. Blikanec si posvítí i na zákulisní věci, o kterých se raději mlčí,“ říká ke spolupráci s Řepkou šéfredaktor eXtra.cz Josef Šťastna.         

První díl pořadu ke zhlédnutí zde.

Portál eXtra.cz dosahuje návštěvnosti přes 2 miliony RU (v dubnu 2 123 000 reálných uživatelů). Vydavatelství Extra Online Media kromě eXtra.cz provozuje i weby G.cz (867 000 RU), OneTV.cz (530 000 RU) ExtraStory.cz (845 583 RU), Lifee.cz (949 000 RU).