Klára Voborská bude mít na starosti marketing VideoBydlení.cz

Praha, 20. červen 2018 – Od letošního roku sází realitní portál VideoBydlení.cz více na online marketing, především možnosti linkbuildingu, tedy budování zpětných odkazů.  K rozvoji firmy v této oblasti má pomoci posila na pozici Head of Marketing and Linkbuilding (vedoucí marketingu a budování zpětných odkazů) Klára Voborská. Startup VideoBydlení.cz byl první, kdo mezi realitními portály poskytl prostor pro video prezentaci. Nyní posouvá standardy opět výš. Vlajkovou lodí portálu jsou nyní virtuální a 3D prohlídky, o které zájem neustále stoupá.

Klára Voborská se rozhodla pro VideoBydlení.cz na základě stávajících pracovních zkušeností v týmu VideoBydlení.cz.  Marketingu se věnuje od té chvíle, co se stala součástí startupu a navíc ji tento obor zajímal již od střední školy.  Pro práci jsem se původně rozhodla kvůli možnosti home office. Myslím ale, že důležitější je spíš důvod, proč jsem zůstala. Hlavním důvodem je pracovní kolektiv a také to, že mám plnou důvěru, což pro mne dost znamená. Líbí se mi, že je každý kousek práce vidět ve výsledcích firmy,“ prozrazuje Klára Voborská, Head of Marketing and Linkbuilding (vedoucí marketingu a budování zpětných oblastí), z portálu VideoBydlení.cz.

Pro Kláru Voborskou bylo důležité, aby ji práce bavila, a to se jí splnilo. Především díky neustálým inovacím a nápadům ze strany zakladatelů VideoBydlení.cz. „Další věc, která je pro mě zajímavá, jsou časté teambuildingy ve formě únikových her, horských pobytů nebo obyčejného posezení v restauraci,“ dodává Head of Marketing and Linkbuilding, VideoBydlení.cz.

Klára Voborská působila dva roky na různých pozicích ve společnosti OBI Česká republika s.r.o. Od roku 2016 je součástí týmu realitního portálu VideoBydlení.cz. Začínala jako marketingový pracovník sociálních médií Videobydlení.cz. Od letošního roku byla dosazena na pozici Head of Marketing and Linkbuilding, vede tým marketérů. Na starost má především online marketing, a to linkbuilding společnosti.

Do první ligy díky online marketingu

Na linkbuilding sází především on-line společnosti, které chtějí svou práci dělat na profesionální úrovni. Linkbuilding přináší on-line společnostem lepší pozice ve vyhledávání (Seznam, Google) na klíčová slova a fráze. Startup VideoBydlení.cz získává doposud zkušenosti především díky partnerům a on-line marketérům. Ve své podstatě si know-how linkbuildingu kupují a poté vlastními silami provádí.

VideoBydlení chce jít se svou prezentací do první ligy v segmentu realitních portálů, a proto nyní masivně investuj do linkbuildingu a na tuto pozici obsadil pozici přímo ve společnosti.  „Nová posila do týmu VideoBydlení.cz Klára Voborská se stává po dvouleté spolupráci v základní marketingové pozici Head of Marketing and Linkbuilding. Bude mít na starosti kompletní marketingové aktivity projektu VideoBydlení.cz včetně tvorby linkbuildingu. Povede tým o třech až čtyřech lidech. Její odpovědností je tedy celková návštěvnost VideoBydlení.cz a to především ze sociálních sítí,“ objasňuje její roli Jakub Veverka, jednatel a spoluzakladatel VideoBydlení.cz.

O VideoBydleni.cz

VideoBydleni.cz je realitní portál, který se jako první začal zabývat prezentací nemovitostí z celé České republiky pomocí videa. Primární snaha projektu je podle zakladatelů tvořit službu, která změní způsob, jakým lidé hledají nemovitosti. Hlavním klientem jsou realitní kanceláře. Motorem pro zakladatele VideoBydleni.cz je chuť posunout inzertní svět v realitách na další úroveň. Zakladateli projektu jsou Jakub Veverka a Jiří Tschiharsch. Více na https://www.videobydleni.cz/.