Powerbanka Natec Extreme Media šetří čas

26. 6. 2018 –  Powerbanka Natec z produktové řady Extreme Media s konektorem Type-C, dvojitým portem USB a konektorem micro USB má kapacitu 10 000 mAh a využívá technologii Quick Charge 3.0™ .

Powerbanka Extreme Media NPB-1155 je vybavena funkcí rychlého nabíjení Quick Charge 3.0™, a nabíjí proto připojená zařízení až čtyřikrát rychleji než běžné powerbanky. Licencovaná technologie Quick Charge 3.0™ s inteligentním čipem zaručuje, že připojené zařízení bude správně rozpoznáno a powerbanka ho bude nabíjet maximálním proudem, který deklaruje producent připojeného zařízení. Pokud připojené zařízení nepodporuje technologii rychlého nabíjení, powerbanka zpomalí nabíjení na maximální bezpečnou rychlost.

Díky dvojitému vstupu je možné volit, kterým kabelem powerbanku nabíjet. Pokud připojený telefon používá nejnovější řešení USB-C, pak je možné použít ten samý kabel. Není tedy třeba mít dva samostatné kabely pro nabíjení telefonu a powerbanky. Powerbanka Natec Extreme Media obsahuje ochranu proti přepětí a přetížení, což zaručuje stabilní a bezpečný provoz bez rizika poškození nabíjeného zařízení.

 

Dostupnost a cena
Powerbanka Natec Extreme Media NPB-1155 je dostupná prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena je 578 Kč včetně DPH.  

Vlastnosti
Funkce rychlého nabíjení Quick Charge 3.0™  

Možnost nabíjení přes port Micro USB nebo USB Type-C

Duální výstup USB pro současné nabíjení dvou zařízení
Ochrana proti přepětí a přetížení
Inteligentní čip přizpůsobuje parametry dobíjení podle připojeného zařízení

Specifikace
Vstupní napětí (USB Type-C): DC 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A
Vstupní napětí (Micro USB): DC 5V/2A, 9V/2A, 12V/1,5A
Výstupní napětí (QC 3.0): DC 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A
Výstupní napětí (USB 2.0): DC 5V/3A
Kapacita baterie: 10 000 mAh – 3.7V
Počet výstupních USB portů: 2

—————————————————————

Značka NATEC  se specializuje na dodávání počítačových periferií a doplňků, které se vyznačují vysokou kvalitou a splňují náročné požadavky uživatelů.  Díky produktům se značkou Natec mohou uživatelé participovat na technologickém vývoji a novinkách. Postoj značky Natec je vyjádřen heslem „Natural Born Technology“.