MONETA Money Bank s novou kampaní s nulovým úrokem pro živnostníky

Praha, 20. srpna 2018 – MONETA Money Bank spouští 20. srpna novou komunikační kampaň na podporu nezajištěného a neúčelového úvěru Expres Business. Atraktivní nabídkou nulového úroku po dobu prvních třech měsíců chce banka oslovit především živnostníky, svobodná povolání a malé firmy a posílit tak svou pozici šampiona ve financování tohoto segmentu. Kampaň pochází z dílny agentury Kaspen/Jung von Matt, objeví se ve formátech TV spotu, billboardů, spotu v rádiu či internetové inzerce.

Televizní spot pracuje s mottem „Když pracujete na sebe, začínáte každé ráno od nuly. Něco o tom víme, a proto i náš úvěr pro živnostníky začíná nulou.“ Pod režijním vedením Tomáše Řehořka si v něm své poznámky opět neodpustí oblíbený kocour. Spoty odvysílají TV stanice skupiny Prima a ČT. Vizuály se objeví na billboardových plochách a v rámci internetové inzerce. Kampaň osloví také posluchače vybraných rádiových stanic.  

Akční nabídka splátkového úvěru Express Business od MONETA Money Bank nabízí od 20. srpna atraktivní bezúročné období po dobu prvních tří měsíců (za předpokladu včasného a bezproblémového splácení jednotlivých úvěrových splátek). Následující úroková sazba je pro každého klienta stanovována individuálně a začíná od 5,9 % p.a. Pro klienty MONETA Money Bank je možné si sjednat úvěr on-line prostřednictvím mobilního nebo internetového bankovnictví, úvěr lze získat i na některé z více než 200 poboček MONETA Money Bank po celé České republice. U vybraných profesních skupin, jako jsou například auditoři, lékaři, veterináři, daňoví poradci apod., je úvěr až do výše 1,5 mil. Kč poskytován bez dokládání daňového přiznání.

Více informací o úvěru Expres Business pro živnostníky a malé firmy je na stránkách www.monetazivnostnikum.cz.

TV spot je ke zhlédnutí na YouTube.