AT Computers přináší revoluci v herním příslušenství

Ostrava, 21. 8. 2018 – Společnost AT Computers do svého sortimentu zařadila revoluční novinku – vlastní řadu herního příslušenství X-GAMER. Jde o 1. oficiální českou značku herního příslušenství.

Jde o absolutní novinku roku – pod heslem „Nebuď hráč, buď X-GAMER“ ATC uvádí herní klávesnici, myš a sluchátka, které jsou vyladěny pro nejlepší požitek ze hry. Jde o produkty specifické pro TOP herní periferie dostupné jak pro začínající hráče, tak i pro náročnější zákazníky. Produkty jsou na trh uvedeny za skvělé ceny a ATC přináší resellerům novou obchodní příležitost.

Vyladěná voděodolná klávesnice má podsvícené mechanické spínače určené pro hraní, dokonale upravené potřebám hráčů. Spínače se vyznačují optimalizovaným ovládacím bodem a vysokou odolností. I při kancelářském využití uživatel ocení českou diakritiku, stabilní kovovou konstrukci, multimediální klávesy, funkci anti-ghosting, ergonomickou podložku a dva USB porty pro připojení USB periferií. Doporučená cena pro koncové zákazníky je 1.599 Kč vč. DPH.

Herní podsvícená sluchátka s virtual surround 7.1, 40mm reproduktory a kovovou konstrukcí jsou určená pro hráče vyžadující nejen precizní zvuk,  ale i pohodlí a odolnost při každodenním používání. Na USB kabelu (dlouhém 2,2 m) je umístěn HW equalizér s možností volby zvukového režimu a ovládání podsvícení. Ke sluchátkům patří také zasouvací mikrofon s funkcí „noise cancel“. Ke klíčovým parametrům lze uvést také citlivost 114dB +/-3 dB, impedanci 32 ohmů a citlivost mikrofonu -40 db. Doporučená cena pro koncové zákazníky je 1.199 Kč vč. DPH.

Herní myš má ultra detailní rozlišení až 7000 DPI, RGB podsvícení a optický senzor s vysokou přesností. Výměnná magnetická konzole, plně přizpůsobitelné herní profily a uživatelské nastavení podsvícení umožňuje vysokou míru individualizace pro každého hráče. Díky skvělé ergonomii a sedmi mechanickým tlačítkům zastane na výbornou také kancelářskou práci. Je zaručena garance 10 milionu kliknutí. Součástí balení je herní podložka pod myš. Doporučená cena pro koncové zákazníky je 599 Kč vč. DPH.

ATC plánuje v nejbližší době rozšíření produktového portfolia značky X-GAMER o další herní výrobky.

Produkty X-GAMER má u ATC na starosti produktová manažerka Lucie Niesnerová, niesnerova@atcomp.cz.

Více informací na http://www.atcomp.cz/.

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 23,2 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.