Leica Geosystems si vybrala tablet Getac ZX70 jako součást nového řešení Zeno GG04 plus

Plně odolný tablet Getac se software Zeno Mobile a chytrou anténou GG04 plus od Leicy umožňuje sběr vysoce přesných dat ve všech podmínkách.

Praha, 11. září 2018 – Getac oznámil, že Leica Geosystems vybrala jeho plně odolný tablet ZX70 na systému Android jako hardware pro nové mobilní řešení Leica Zeno GG04 plus. Toto partnerství umožňuje společnosti Leica Geosystems rozšířit uplatnění svých geomatických systémů na všechny klimatické či terénní podmínky v odvětvích jako je stavebnictví, veřejné služby nebo doprava.

Již po téměř dvě století vyrábí Leica Geosystems geodetické a geomatické přístroje té nejvyšší kvality. V posledních letech společnost vyvinula řadu nového software a hardware, mezi které patří také aplikace na sběr dat Zeno Mobile a chytrá anténa GG04. Kombinací těchto inovativních výrobků s plně odolným tabletem Getac ZX70 Android vytvořila Leica Geosystems řešení, které přináší špičkovou přesnost, konektivitu a odolnost v jednom balení.

„Tablet Getac ZX70 představuje pomyslný poslední díl skládačky, který dotváří naši vizi uceleného geometrického řešení, jaké jsme vždy chtěli nabídnout našim zákazníkům,“ říká Alexander Fischer, Senior Product Manager Asset Collection & Management ve společnosti Leica Geosystems. „Přístroj je nejenže mimořádně odolný a spolehlivý, výkonný operační systém Android a flexibilní konektivita navíc z tohoto tabletu dělají dokonalého parťáka pro náš software Zeno Mobile a chytrou anténu GG04 plus. Zákazníci se mohou spolehnout na optimální výkon bez ohledu na prostředí nebo počasí.“

Osvědčený výkon a plná integrace s Leica Zeno Mobile

Výkonný a kompaktní zároveň, plně odolný tablet Getac ZX70 se dobře drží a lze jej obsluhovat jen jednou rukou, je tedy ideální pro geodetickou práci v náročném terénu. Operační systém Android si dokonale rozumí se software Zeno Mobile od Leicy, což umožňuje využívat globálních navigačních systémů a sbírat rozmanitá atributivní data přímo v terénu. Navíc to znamená, že lze na tablet nainstalovat jakoukoliv aplikaci autorizovanou pro systém Android, tedy také různý podpůrný či kancelářský software.

Další významnou výhodou tabletu je jeho sedmipalcový IPS displej, ze kterého lze snadno odečítat v každém prostředí i v přímém slunečním světle. Díky technologii dotykového displeje LumiBond 2.0 lze s přístrojem plnohodnotně pracovat i v dešti nebo dokonce v rukavicích, což je nezbytné při práci v terénu. Integrovaný 4G modem tabletu Getac ZX70 zajišťuje vysokou rychlost přenosu dat i v odlehlých oblastech. Stabilní a spolehlivé připojení uživatelům dovoluje efektivně využívat korekční systém HxGN SmartNet od Hexagon Geosystems, který umožňuje měření pomocí satelitního polohování s přesností na jeden centimetr.

V neposlední řadě nabízí Getac mimořádně velkorysou záruku, která pokrývá také náhodné poškození. Zákazníci Leica Geosystems si tedy mohou pořídit nové tabletové řešení Zeno GG04 plus s naprostou důvěrou v to, že je jejich investice plně chráněna.

„Tablet ZX70 přináší ve své třídě nejvyšší míru odolnosti, konektivity a praktičnosti. Je navržen, aby vydržel otřesy, pády, déšť, vibrace a další vlivy, čímž je dokonalým hardwarovým doplněním špičkového software Zeno Mobile a chytré antény od Leicy,“ říká Amanda Ward, ředitelka divize EMEA Product and Solutions ve společnosti Getac. „Kombinace tabletu Getac ZX70 se software Zeno Mobile a chytrou anténou GG04 plus od Leicy šetří čas v terénu i při navazujících úkolech. Vysoce přesné družicové polohování zvyšuje hodnotu nasbíraných dat a minimalizuje riziko chyby.“

Více o tabletu Getac ZX70 a řešení Leica Zeno GG04 plus najdete na utilities.getac.com.

O společnosti Getac

Getac Technology Corporation je klíčovou dceřinnou společností skupiny MiTAC-Synnex Business Group, která v roce 2017 vykázala konsolidovaný příjem 34,07 miliard USD. Getac byla založena v roce 1989 coby společný podnik s GE Aerospace zaměřený na obranná elektronická zařízení. Portfolio společnosti Getac zahrnuje odolné notebooky, tablety a mobilní zařízení pro využití v armádě, policii a dalších veřejných službách, ve výrobě i v logistice. Její kapacity v oblasti výzkumu a vývoje společnosti Getac umožňují nabízet špičková řešení s plnou integrací hardwaru a softwaru.

Více informací najdete na http://www.getac.com