Getac Select přináší ucelená řešení na míru pro zákazníky napříč odvětvími

Předkonfigurovaná řešení přizpůsobená danému oboru zjednodušují pořizování IT a pomáhají zákazníkům zvyšovat konkurenceschopnost

Praha, 8. října 2019: Společnost Getac oznamuje spuštění programu Getac SelectTM, který zákazníkům pomáhá rychle a spolehlivě řešit složité výzvy spojené s uplatněním digitálních nástrojů v jejich podnikání. Getac SelectTM slučuje pečlivě vybraný, předkonfigurovaný plně odolný hardware, software, doplňky a služby do řady specializovaných řešení, optimalizovaných pro určité aplikace a skupiny uživatelů. Každé z těchto řešení vychází ze zpětné vazby zákazníků a zkušeností společnosti Getac, které se slévají v produkty a služby, které nikdo jiný nenabízí v jednom balíčku.

Od svého založení před třiceti lety Getac úzce spolupracuje se svými zákazníky a pomáhá jim překonávat obchodní a operativní výzvy k jejich naprosté spokojenosti. Na úrovni nejvyššího managementu to znamená používat strategické investice do IT k optimalizaci podnikatelské činnosti v úzkých mantinelech firemních rozpočtů. Manažerům IT nabízí Getac efektivní fungování, snadné ovládání a rychlou údržbu a servis, což snižuje náklady na vlastnění vybavení. Koncovým uživatelům tablety Getac přináší silný výkon a spolehlivost i v těch nejtvrdších podmínkách.

Technologické a obchodní výzvy posledních let si často žádají na míru šitá řešení, která nejsou na trhu k mání. Což ztěžuje nákup techniky a mnohdy si vynutí kompromisy. Getac SelectTM ovšem zákazníkům nabízí kompletní, předkonfigurovaná řešení pro jejich vysoce specifické požadavky, a to z jednoho zdroje. Pomáhá jim najít to správné řešení pro jejich potřeby, které obsahuje všechny potřebné přístroje, software, doplňkové vybavení i servis. Zákazníci zároveň těží z optimální dostupnosti zařízení a výrobcem zaručené funkčnosti všech komponentů řešení.

Dobrým příkladem budiž Getac SelectTM řešení pro vysokozdvižné vozíky a podobnou manipulační techniku. Jeho srdcem je několikrát oceněný tablet Getac F110, ideální pro nasazení pod střechou i ve venkovním prostředí díky svojí plně odolné konstrukci, obrazovce o úhlopříčce 11.6” a odolnosti vůči jakémukoliv počasí. Bohaté příslušenství k uchycení přístroje, jeho nabíjení či pohodlnému nošení zvyšují produktivitu uživatelů, zatímco funkce Driving Safety Utility zvyšuje bezpečnost na pracovišti během provozu vozidel. Softwarové vybavení tabletu zároveň zajišťuje optimální přenos dat po celé hale či areálu podniku. Součástí tohoto řešení je také Getac’s Device Management Software (GDMS), který uživatelům umožňuje dálkově monitorovat technický stav a funkčnost zařízení, což předchází závadám. Zákazník může využít celou řadu služeb společnosti Getac včetně rozšířených možností záruky, přizpůsobených různým potřebám a životním cyklům.

„Vztahům se zákazníky a jejich zpětné vazbě přikládáme neobyčejnou váhu při vývoji nových přístrojů a řešení,“ říká Rick Hwang, prezident pro plně odolná řešení ve společnosti Getac. „Getac SelectTM tento přístup dokonale odráží. Představuje širokou paletu řešení přizpůsobených konkrétním potřebám našich zákazníků, kteří pracují v náročných podmínkách všeho druhu. Poprvé si teď mohou pořídit specializované řešení na jednom místě, s rychlým dodáním a v zaručené nejvyšší kvalitě, jakou očekávají od Getac.“

Při svém spuštění budou řešení Getac SelectTM k dispozici zákazníkům z výrobního sektoru, technických služeb, dopravy a logistiky, těžařům a energetikům stejně jako pro záchranářské a bezpečnostní aplikace. Více informací najdete na www.getac.com.

O společnosti Getac

Getac Technology Corporation je klíčovou dceřinnou společností skupiny MiTAC-Synnex Business Group, která v roce 2018 vykázala konsolidovaný příjem 38 miliard USD. Getac byla založena v roce 1989 coby společný podnik s GE Aerospace zaměřený na obranná elektronická zařízení. Portfolio společnosti Getac zahrnuje odolné notebooky, tablety a mobilní zařízení pro využití v armádě, policii a dalších veřejných službách, ve výrobě i v logistice. Její kapacity v oblasti výzkumu a vývoje společnosti Getac umožňují nabízet špičková řešení s plnou integrací hardwaru a softwaru.  

Více informací najdete na http://www.getac.com