Albert oslaví se zákazníky 100 let od vzniku republiky originální deskovou hrou Naše století

K výročí 100 let od vzniku Československa potěší Albert své zákazníky novou tematickou věrnostní kampaní. Ve spolupráci s Albi připravil společenskou hru Naše století, která otestuje znalosti hráčů z historie i současnosti naší státnosti. Sběratelská kampaň bude probíhat ve všech obchodech Albert od 19. září až do konce října.

Unikátní desková hra Naše století, připravená ve spolupráci s oblíbeným českým výrobcem her Albi, obsahuje karty s otázkami z různých oblastí českého státu. 750 vědomostních otázek provede hráče okruhy jako české století, jídlo, kultura, zajímavá místa a další. Hráči si tak nejen otestují své znalosti, ale načerpají nové vědomosti a zajímavosti ze stoleté existence naší republiky.

„V rámci oslav významného kulatého výročí jsme připravili pro naše zákazníky společenskou hru, která pobaví celou rodinu,“ říká ke spuštění kampaně Soňa Balan, marketingová manažerka obchodů Albert. „Jsme rádi, že prostřednictvím sběratelských kampaní přinášíme zákazníkům inspiraci, jak společně strávit volný čas a věříme, že si hru budou užívat ještě spoustu let,“ dodává.

Pobaví se malí i velcí

Na výrobě hry Naše století se podíleli ostřílení tvůrci otázek, kteří mají za sebou úspěšné projekty z rodiny Česko – Otázky a odpovědi, Kvízy do kapsy nebo deskové hry iKNOW. Sady otázek pro Naše století vznikaly tak, aby si hru mohly zahrát už děti předškolního věku, ale aby pobavila i kamarády na večírku. Pevně věříme, že hráčům kromě zábavy přinese i mnoho zajímavých informací,” komentuje hru Libor Pešl, manažer vývoje her v Albi.

K základní hře mohou zákazníci získat další rozšíření: Párty, Český film, Největší Češi nebo Věda a technika. Mladší děti ocení bonusové kartičky Junior 5+ a Junior 8+.

„Jedinečná rodinná hra Naše století podporuje u dětí, ale i dospělých rozvoj vědomostí, logického myšlení, posiluje komunikaci, paměť a soustředění. A především se díky hře sejdou rodiny, přátelé a známí u jednoho stolu a užijí si společně strávený čas,“ doplňuje Soňa Balan.

Zákazníci obchodů Albert obdrží v období od 19. září do 30. října za každých 200 korun nákupu jeden bod. Po předložení sběratelské kartičky s osmnácti body získají hru za zvýhodněnou cenu 89,90 korun. Rozšíření hry je možné vyměnit za jedenáct bodů a doplatek 19,90 korun.

Více informací naleznete se startem kampaně na www.nasestoleti.albert.cz.

 

.

 

O Albertu

  • Obchody Albert působí na českém trhu téměř 27 let. První obchod, novodobý supermarket Mana, přivítal zákazníky 6. června 1991 v Jihlavě.
  • Síť prodejen Albert má více než 300 obchodů po celé České republice, hypermarkety a supermarkety Albert najdou zákazníci v každém kraji.
  • Albert patří mezi největší soukromé zaměstnavatele v Česku, o zákazníky se denně stará 17 000 zaměstnanců.
  • Albert získal již třikrát Národní cenu kvality ČR a jako první tuzemská firma se v roce 2016 dostal do finále evropské úrovně soutěže.
  • V roce 2017 byl Albert oceněn stříbrným certifikátem v kategorii TOP Odpovědná velká firma roku.
  • Úzká spolupráce s lokálními dodavateli umožňuje obchodům Albert dlouhodobě nabízet tuzemské potraviny. Albert byl vůbec prvním obchodním řetězcem v zemi, který navázal spolupráci s regionálními pekaři. Dnes jich prodejny po celé zemi zásobuje šest desítek.
  • Albert neustále pracuje na modernizaci prodejen a zkvalitňování služeb. Modernizací prošlo v roce 2017 na sedm desítek supermarketů. Novou podobu získal také hypermarket v pražském obchodním centru Chodov. Zákazníci tam mohou využít mimo jiné exkluzivní vinotéku, fresh bar, sushi bar nebo speciální oddělení „Zdravě s Albertem“.
  • V roce 2009 vznikl Nadační fond Albert za účelem podpory zdravého životního stylu dětí i jejich rodičů a podpory vzdělávání, integrace a rozvoje dětí ze sociálně znevýhodněných skupin.
  • „Stojí za to jíst lépe“ – to je motto Alberta, který vychází vstříc měnícím se potřebám zákazníků. Albert chce být pomocníkem při výběru potravin a ukázat zákazníkům ve všech svých obchodech, že jídlo je radost.
  • Obchody Albert nabízí zákazníkům několik privátních značek: nejširší je řada Albert, která zahrnuje výrobky srovnatelné se značkovými, ale za nižší ceny; řada Albert Excellent nabízí špičkové produkty, které už zákazníci nemusí hledat ve specializovaných prodejnách. V řadě AH Basic jsou pak produkty denní spotřeby za skvělé ceny.
  • Exkluzivně v Albertu najdou zákazníci produkty značky Česká chuť, která garantuje český původ, všechny výrobky této řady splňují definici české potraviny, kterou stanovuje Zákon o potravinách. Exkluzivní řada Nature’s Promise zahrnuje produkty, které vychází vstříc potřebám současných zákazníků i těch, kteří musí, či chtějí jíst bez lepku, laktózy nebo hledají veganské či bio výrobky. V Albertu naleznou zákazníci také produkty americké módní značky Cherokee a kosmetiku Etos s více než stoletou tradicí.

 

Více informací:

 

Barbora Vanko

Tisková mluvčí

 

Supermarkety a hypermarkety Albert

AHOLD Czech Republic, a.s.

Radlická 117, 158 00 Praha 5

Mobil: +420 601 559 534

czpress@ahold.com