Členy vrcholového managementu SIRIUS Finance se stali Karel Maroušek a Michal Oppl.

Firma pod jejich dohledem vsadí na pozitivní motivaci poradců a unikátní akciový program

 

  • Do portfolia podnikatele, vizionáře a inovátora Karla Marouška přibyl vlastnický podíl ve finančně-poradenské společnosti SIRIUS Finance. Ve firmě bude mít jako manažer na starosti především obchodní a produktovou strategii.
  • Lídrem poradenské sítě SIRIUS Finance se stal Michal Oppl. Odpovídat bude za vybudování profesionálního, férového a motivačního zázemí pro manažery a poradce, kterých chce firma do roka získat až 400.
  • SIRIUS Finance plánuje šikovné a schopné finanční zprostředkovatele motivovat nadstandardně vysokými provizemi. Navrch přidá akciový program s podmínkami, které žádná jiná podobná firma v Česku nenabízí.  

 

/Praha – 7. listopadu 2018/ Finančně-poradenská firma SIRIUS Finance získala do svého vrcholového vedení dva zkušené manažery, kteří jí pomohou konkurovat největším hráčům na trhu. Karel Maroušek a Michal Oppl budou rozvíjet strategii zaměřenou na dlouhodobou spolupráci s poradci schopnými poskytovat klientům kvalitní a profesionální služby.

„Přestože věříme v sílu technologií, víme, že není nad šikovné a schopné lidi. Těm, kteří jsou s námi na jedné lodi, se proto pečlivě věnujeme,“ uvádí lídr poradenské sítě SIRIUS Finance Michal Oppl, který posledních deset let budoval, rozvíjel a řídil obchodní síť Partners Financial Services čítající více než 1700 finančních zprostředkovatelů.

Poradců spolupracujících se SIRIUS Finance má být do roka 400. K co nejlepším výkonům je chce Oppl motivovat pozitivně. „Naše poradce nesvazujeme přísnými pravidly, sankcemi a nevýhodnými smlouvami. Raději jim nabízíme svobodu v podnikání a k tomu také kvalitní technické zázemí, leadership či férový systém odměn,“ říká vrcholový manažer. Základní přerozdělovací poměr provizí ve firmě činí nadstandardních 85 procent pro poradce a jen 15 procent pro centrálu. „Stejným způsobem se dělí i všechny další bonusy a profitshary. Přerozdělujeme všechno, co společně vyděláme,“ popisuje Oppl.

Schopní manažeři i řadoví poradci si však mohou přijít na ještě více. Strategie SIRIUS Finance, na které se podílel také vizionář a inovátor Karel Maroušek, pracuje s unikátním akciovým programem, jenž nemá na českém trhu finančního zprostředkování obdoby. „Každý, kdo svojí dobře odvedenou prací pomáhá SIRIU růst, si zaslouží firmu také spoluvlastnit. Pro manažery a poradce je proto celkem vyhrazeno 65 % akcií,“ říká Maroušek, který od začátku sám patří mezi spolumajitele firmy. „Čím více budou lidé v SIRIU osobně zainteresováni na dobrých výsledcích, tím lepší služby dostanou naši klienti. Jedině spokojený klient je totiž cestou k tomu, aby se nám dlouhodobě dařilo,“ popisuje strategii Maroušek.

Karel Maroušek (36) působí v SIRIUS Finance jako stratég, vizionář a inovátor. Jeho hlavní doménou je produktová a obchodní strategie firmy. Kromě vlastnického podílu v SIRIU mu už od roku 2013 patří master franšíza sítě realitních kanceláří ERA Reality. V roce 2015 přibyla mezi jeho investice česká kosmetická firma UNIQ COSMETICS a zatím předposlední Marouškův projekt tibiQ staví od roku 2017 na unikátním konceptu mobility formou pronájmu firemních vozů. Do letošního roku byl rovněž minoritním akcionářem a partnerem ve finančně poradenské společnosti Partners Financial Services, kterou v roce 2007 spoluzakládal. Předtím působil čtyři roky ve společnosti OVB, kam nastoupil už při studiích na Vysoké škole ekonomické v Praze. Fotografie naleznete zde.

Michal Oppl (41) je jako lídr poradenské sítě SIRIUS Finance odpovědný za vytváření a udržování motivačního, inspirujícího a profesionálního zázemí pro manažery a poradce. Kromě toho spoluvytváří projekty, dokumenty a systémy důležité pro efektivní a spravedlivé podnikání v rámci firmy. Před příchodem do SIRIUS Finance deset let budoval, rozvíjel a řídil obchodní tým Partners Financial Services. Mezi lety 2002 a 2007 pracoval jako obchodní vedoucí ve společnosti OVB Allfinanz. Je absolventem oboru Finance na Provozně ekonomické fakultě Mendelovy univerzity v Brně. Nyní na téže fakultě přednáší a jako externí lektor působí i na Newton College. Je také spolumajitelem a lektorem společnosti Umím se prosadit zaměřené na školení měkkých dovedností pro firmy a studenty vysokých škol. Fotografie naleznete zde.

SIRIUS Finance je česká finančně poradenská firma s cílem poskytovat klientům profesionální, komplexní a vysoce kvalitní služby. Její ambicí je konkurovat největším hráčům na trhu, k čemuž jí má pomoci i unikátní akciový program pro poradce a manažery. SIRIUS Finance existuje od roku 2016. Díky spojení se zakladatelskou společností Gepard Finance a příchodu čtyř zkušených vrcholových manažerů ze společnosti Partners ale firma získala v říjnu 2018 zcela novou podobu.

Více informací naleznete na www.SIRIUSFinance.czFacebooku, či Instagramu.