Vrcholoví manažeři, kteří odešli z Partners, vstoupili do SIRIUS Finance. Na trhu finančního poradenství chtějí konkurovat profesionalitou i akciovým programem

  • Vladislava Cisarzová, Karel Maroušek, Michal Oppl a Vít Mikolášek, kteří dosud zastávali vysoké posty v Partners, vstoupili do SIRIUS Finance.
  • Čtveřice vrcholových manažerů zároveň získala ve firmě majoritní vlastnický podíl a společně s původními zakladateli drží 100 procent akcií.
  • SIRIUS Finance přináší na trh finančního poradenství nový koncept spolupráce, kdy se poradci a manažeři postupně stanou majiteli až dvou třetin akcií firmy, a to na základě unikátního motivačního programu, který žádná jiná finančně poradenská firma v Česku nenabízí.
  • Klientům společnost SIRIUS Finance nabízí komplexní portfolio produktů od hypoték přes spoření a pojištění až po investice. Oslovit je chce především férovostí a kvalitou služeb.
  • Zejména v oblasti hypoték bude SIRIUS Finance stavět na spolupráci s renomovanou makléřskou firmou GEPARD FINANCE. Obě společnosti budou využívat synergií a podporovat se navzájem v růstu.

/Praha – Brno, 10. října 2018/ Společnost SIRIUS Finance přichází na trh finančního zprostředkování s ambicí stát se jeho „nejzářivější hvězdou“. V následujících 12 měsících má v plánu dosáhnout provizního obratu ve výši 300 mil. Kč a spolupracovat s 400 poradci.

„Naší zásadou je, že lidé, kteří firmu tvoří, ji také ve stejném poměru vlastní. Až se na trhu plně etablujeme, budou poradci a manažeři vlastnit v SIRIUS Finance 65 procent akcií,“ říká generální ředitelka SIRIUS Finance Vladislava Cisarzová a dodává: „Základní vstupenkou do firmy budou morálka a osobní etika. Férovost nebude v SIRIUS Finance jen líbivým marketingovým nástrojem, ale půjde o nedotknutelné pravidlo, jehož dodržování bude striktně vyžadováno.“

Svůj rozvoj bude SIRIUS Finance stavět mimo jiné i na podporování talentů při jejich cestě k profesionalitě. Zásadní je nový styl fungování při zajišťování kvalitní služby spočívající v přesně stanovených rolích, náplních práce a kompetencích v řadách poradců. Ti budou pracovat v týmech s jasnou úlohou tak, že se každý bude věnovat vždy konkrétní části portfolia či služby, ve které je odborníkem. Tímto bude garantována stěžejní kvalita, znalost a komplexnost poskytovaná klientovi k jeho maximální spokojenosti.

Velkou konkurenční výhodou pro SIRIUS budou také pokročilé technologie použité v IT a servisních nástrojích pro práci poradců. Tato oblast bude doménou Petra Chmelaře, který též nově přichází do nejužšího vedení společnosti. Kromě financí se specializuje právě na technologické inovace, které budou v nové podobě firmy vyvíjeny pod jeho vedením.

Firma chce také těžit z úzké spolupráce s renomovanou hypoteční makléřskou firmou GEPARD Finance. Její vlastníci, mimo jiné Jan Kruntorád a Adolf Červinka, jsou původními zakladateli SIRIUS Finance. Obě společnosti nyní plánují využívat co možná nejvíce synergických efektů a navzájem se podporovat v dalším růstu. „Přidanou hodnotou SIRIA pro GEPARD je možnost nabídnout klientům komplexní portfolio a řešení financí v celé jejich šíři. Tím celý klientský kmen ochráníme a stabilizujeme.” říká Červinka.

„Poselstvím a cílem firmy SIRIUS Finance je stát se renomovaným a zodpovědným průvodcem klientů ve finančním světě, spravedlivým partnerem i podnikatelskou oporou pro své kolegy v poradenské síti a férovým i respektujícím obchodním partnerem finančních institucí,“ uzavírá ředitelka SIRIUS Finance Vladislava Cisarzová.

O SIRIUS Finance

SIRIUS Finance je česká finančně poradenská firma s cílem poskytovat klientům profesionální, komplexní a vysoce kvalitní služby. Její ambicí je konkurovat největším hráčům na trhu, k čemuž jí má pomoci i unikátní akciový program pro poradce a manažery. SIRIUS Finance existuje od roku 2016. Díky spojení se zakladatelskou společností Gepard Finance a příchodu čtyř zkušených vrcholových manažerů ze společnosti Partners ale firma získala v říjnu 2018 zcela novou podobu. Více naleznete na www.SIRIUSFinance.cz, Facebooku či Instagramu.