Battlefield V zdarma ke grafickým kartám NVIDIA GeForce RTX, nová vylepšení a aktuální Game Ready ovladače

Praha 20. 11. 2018 – Společnost NVIDIA i nadále přináší množství novinek. Uživatelé díky tomu mají možnost získat s grafickou kartou zdarma hru Battlefield V a ve stejném titulu si zasoutěžit prostřednictvím Shot With GeForce. Inovací se dočkala hra Wolfenstein II: The New Colossus, která získává NVIDIA Adaptive Shading. A nově uvolněné Game Ready ovladače podporují hru Darksiders III.

Battlefield V zdarma k GeForce RTX grafickým kartám

Hráči, kteří si do 7. ledna 2019, respektive do vyprodání zásob, zakoupí ve vybraných obchodech nové grafické karty GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080, GeForce RTX 2070 nebo stolní počítače jimi osazené, získají hru Battlefield V zdarma.

Akce se účastní vybraní partneři ALFA COMPUTER, ALZA.cz/.sk, CZC.cz, T.S.BOHEMIA, 100Mega, AT Computers a eD´ system.

Minulý týden se Battlefield V stal prvním titulem využívající ray-tracing v reálném čase. Ideální výkon pro jeho hraní poskytnou nové grafické karty NVIDIA řady GeForce RTX.

Shot With GeForce Ansel soutěž v Battlefield V

NVIDIA spouští soutěž v Battlefield V pro herní nadšence využívající technologii NVIDIA Ansel. Hráčům ukládá pořídit fotografii v režimu War Stories v single player kampani prostřednictvím NVIDIA Ansel. Pro zařazení do soutěže je nutné nahrát fotografii na stránku ShotWithGeForce.com, sdílet ji na sociálních sítích s hashtagem #SHOTWITHGEFORCE a označením @NVIDIAGeForce. Soutěž probíhá až do 16. prosince 2018 a vyhrát lze grafické karty GeForce RTX.

Wolfenstein II: The New Colossus s podporou NVIDIA Adaptive Shading

Wolfenstein II: The New Colossus je prvním titulem využívající další pokročilou technologii platformy GeForce RTX, NVIDIA Adaptive Shading (NAS), kterou obdržel v aktualizaci z 19. 11. 2018.

Hra profituje z několika nových vylepšení, které přináší architektura Turing při využití Vulkan API a v porovnání s architekturou Pascal nabídne až 70% nárůst výkonu.

NAS je kombinace mnoha technik architektury Turing pro proměnlivé stínování, která zvyšuje výkon a kvalitu renderovaných scén tak, že vyčlení různé množství výkonu pro zpracování v různých oblastech dané scény.

Společnost NVIDIA předpokládá, že se začne objevovat stále více her využívajících vývojářské prostředí a výhody architektury Turing.

Game Ready ovladače pro Darksiders 3

Společnost NVIDIA dnešním dnem uvolňuje Game Ready ovladače pro hru Darksiders III.

Nové ovladače jsou k dispozici vždy v den, resp. několik dní před uvedením nových her, a poskytují maximální herní zážitek díky vysokému úsilí vývojářů v NVIDIA, kteří pracují do poslední možné chvíle na optimalizaci výkonu a vynikající hratelnosti. Stejně jako všechny vydané Game Ready ovladače, tak i tento splňuje certifikaci WHQL od společnosti Microsoft.

Více informací o ovladačích na GeForce.com
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/battlefield-v-launch-game-ready-driver

Ovladače ke stažení
https://www.geforce.com/drivers

Detaily akce Battlefield V zdarma
https://www.nvidia.com/cs-cz/geforce/campaigns/battlefield-v/

Více informací o Battlefield V Bundle na GeForce.com
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/battlefield-v-geforce-rtx-bundle/

ShotWithGeForce soutěž
http://shotwithgeforce.com

Více informací k NVIDIA Adaptive Shading ve hře Wolfenstein II: The New Colossus
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/battlefield-v-dxr-final-fantasy-xv-dlss-benchmark-wolfenstein-2-nas/

Battlefield V na EA.com
https://www.ea.com/games/battlefield

Wolfenstein II: The New Colossus on Bethesda.com
https://wolfenstein.bethesda.net/

Technické podrobnosti k NVIDIA Adaptive Shading https://www.nvidia.com/content/dam/en-zz/Solutions/design-visualization/technologies/turing-architecture/NVIDIA-Turing-Architecture-Whitepaper.pdf