Samsung v rámci vánoční výzvy spojuje vnoučata s jejich prarodiči

Praha, 13. prosince 2018 – Samsung si pro předvánoční čas připravil výzvu pod hashtagem #GalaxyA7spojuje. Akcí spojuje mileniály s jejich prarodiči, kterým tak mohou dát to nejcennější – společně strávený čas.

Právě společný čas je pro prarodiče to nejdůležitější a nyní si jej mohou užít v mnohem větší míře díky moderním technologiím, které pomáhají překonávat jakékoliv vzdálenosti. Pokud mladší generace naučí své prarodiče zacházet s mobilním telefonem a případně se základními komunikačními aplikacemi, není problém být v častějším kontaktu než doposud.

S tímto záměrem přichází vánoční výzva Samsungu #GalaxyA7spojuje. Tři skupiny tvořené mileniálem a jeho prarodiči dostanou Galaxy A7 a jejich content bude Samsung následně sdílet v průběhu prosince. Pod hashtagem #GalaxyA7spojuje navíc může kdokoliv nahrát fotografii, jak tráví společný čas s prarodiči. Ze všech fotografií pak Samsung vylosuje sedm jejich autorů, kteří vyhrají nový telefon Galaxy A7.

Galaxy A7 rozšíří váš svět

Výkonný trojitý fotoaparát telefonu Galaxy A7 umožňuje zachytit a sdílet každý okamžik – s ultraširokoúhlým objektivem se zorným úhlem 120° a rozlišením 8 MPx nikdy nezmeškáte žádný moment.

  • Galaxy A7 má stejný zorný úhel jako lidské oko a na ničím neomezených širokoúhlých snímcích zachycuje svět přesně tak, jak jej vidíte.
  • Díky objektivu s rozlišením 24 MPx a díky objektivu se selektivní hloubkou ostrosti vám funkce Live Focus telefonu Galaxy A7 umožňuje upravovat hloubku ostrosti, nastavit rozostření a vytvářet úžasné fotografie.
  • Získejte ostré a jasné snímky v ostrém světle i za špatných světelných podmínek. 24Mpx objektiv telefonu Galaxy A7 automaticky při slabém osvětlení zachytí více světla přepočítáním čtyř pixelů na jeden.
  • Galaxy A7 dokáže z toho, co vidí, dostat to nejlepší. Díky inteligentní optimalizaci scény vyvinuté společností Samsung dokáže fotoaparát telefonu Galaxy A7 rozpoznat typ foceného objektu a upraví podle toho nastavení barevného tónu, kontrastu a jasu, aby okamžitě optimalizoval kvalitu obrazu.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.