Samsung spouští prodej svých nejnovějších vlajkových lodí Galaxy S10+, S10 a S10e

Novinky vyhovují požadavkům všech věkových kategorií

Praha, 8. března 2019 – Zájemci v České republice si už od dnešního dne, pátku 8. března, mohou koupit nejnovější vlajkové lodi řady Galaxy S – smartphony S10+, S10 a S10e, ve volném prodeji i u mobilních operátorů. Nová řada Galaxy S10 byla navržena s ohledem na specifické potřeby dnešního trhu se smartphony, a umožňuje spotřebitelům dělat více věcí, které jsou pro ně důležité. Každý z nových modelů nabízí novou generaci zážitků v kategoriích, které jsou pro spotřebitele nejdůležitější: revoluční inovace týkající se displeje, fotoaparátu a výkonu.

Galaxy S10+ potěší zejména spotřebitele, kteří se spokojí jen s takovým zařízením, které je doslova naplněné funkcemi, protože posouvá na novou úroveň prakticky všechny parametry – počínaje displejem, přes fotoaparát až po výkon. Galaxy S10e byl vytvořen pro ty, kteří chtějí získat všechny nezbytné atributy prémiového smartphonu v kompaktním přístroji s plochým displejem. Řada Galaxy S10 přichází se zcela novým Dynamic AMOLED displejem, fotoaparátem nové generace a inteligentně řízeným výkonem. Spotřebitelům nabízí více možností a nastavuje v oblasti smartphonů nový standard.

„Zájem o naši nejnovější vlajkovou loď, který jsme zaznamenali již během předobjednávkové akce a dosáhl rekordních hodnot, je důkazem toho, že jsme se trefili do vkusu spotřebitelů. Proto mě těší, že mohu oznámit, že modely Galaxy S10 se postupně dostávají do distribuce pro všechny české zákazníky, kteří touží po revolučních inovacích displeje, fotoaparátu a výkonu,“ uvedl Tomáš Balík, ředitel mobilní divize společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Modely Samsung Galaxy S10, které jsou v prodeji

Produkt Barvy Doporučená maloobchodní cena
Galaxy S10+ 1 TB Ceramic černá, Ceramic bílá 41 999 Kč
Galaxy S10+ 512 GB Ceramic černá, Ceramic bílá 32 499 Kč
Galaxy S10+ 128 GB černá, bílá, zelená 25 999 Kč
Galaxy S10 512 GB černá, bílá, zelená 29 999 Kč
Galaxy S10 128 GB černá, bílá, zelená 23 499 Kč
Galaxy S10e 128 GB černá, bílá, zelená, žlutá 19 499 Kč

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.