Autokamera s 2.5k záznamem a rychlou WiFi? Nová Mio MiVue 798 Dual s přední i zadní kamerou!

Sensor Starvis od Sony zvládne světelnost F1.8; autokamerka nahrává v QHD – 2.5k při 30 fps. Díky rychlé WiFi lze přenášet záznamy hned do mobilu nebo online, stejně tak zvládne i aktualizovat radary díky WiFi OTA.

Praha, 25. dubna 2019 – Mio, přední světový dodavatel autokamer a přenosných navigačních zařízení, uvádí pro český i slovenský trh novou duální autokamerku Mio MiVue 798 Dual. Kromě přímo integrovaných modulů WiFi, GPS a G-sensoru zvládá velmi kvalitní natáčení až 2.5k při 30 fps (QHD 1600p). Skvělý záznam pořídí přes optický sensor STARVIS od Sony a objektiv se skvělou světelností F1.8! Tím ale výčet integrovaných funkcí ještě nekončí!

https://youtu.be/cSlWV35zZX0   

Vaše bezpečnost především – GPS upozornění na radary

Silniční sít se mění, ale to neznamená, že by vaše zařízení zastarávalo. Kamera MiVue 798 zahrnuje aktualizace informací o rychlostních radarech po celou dobu životnosti zařízení.

Sledování pohybu pomocí G-senzoru

V nouzi vás kamera MiVue 798 nenechá na holičkách. Pokud tříosý G-Senzor zaregistruje náhlou změnu pohybu, uloží ihned soubor chráněný před přepsáním.

Dokonalá kvalita obrazu – vysoce kvalitní snímač STARVIS CMOS od Sony

Díky vysoce kvalitnímu snímači STARVIS CMOS produkuje kamera MiVue 798 záznamy se špičkovým kontrastem, s jasnými a bohatými barvami, dokonce i za špatných světelných podmínek. Vysoká kvalita videa je nezbytná, ať chcete záznam použít jako vzpomínku, kterou budete mít napořád, nebo jako důkaz k průběhu události.

Parkovací režim nahrává vždy i bez přítomnosti řidiče

Díky nejmodernější technologii detekce pohybu se kamera MiVue 798 automaticky aktivuje a nahraje video na základě detekce pohybu před vozidlem. Díky této funkci sbíráte důkazy, i když nejste ve voze (vyžaduje trvalé napájení například prostřednictvím Smartbox, který lze dokoupit samostatně).

Špičkové možnosti připojení – integrovaná Wi-Fi

Možnost okamžité zálohy videí do chytrého telefonu nebo sdílení přes aplikaci MiVue Pro pomocí integrované Wi-Fi. Přesunutí vašeho drahocenného záznamu z kamery do telefonu nebo stolního počítače nebylo nikdy jednodušší. Firmware kamery MiVue 798 lze aktualizovat a přenos dat z kamery zrychlit pomocí aktualizace WIFI OTA (Over-the-air), takže vaše zařízení bude stále aktuální.

Nahrávání polohy a rychlosti – integrovaná GPS

Modul GPS je na rozdíl od jiných palubních kamer na trhu celý uložen uvnitř jednotky, takže se nemusí připojovat žádné externí krabičky. V každém záznamu jsou uloženy údaje o souřadnicích GPS a vaše rychlost (záznam rychlosti je možné deaktivovat).

Kombinace stylu a kvality

V neposlední řadě je kamera MiVue 798 pevná a odolná. Kompaktní zařízení vás nejen nebude

obtěžovat na palubní desce, ale dá se rovněž pohodlně uložit do odkládací přihrádky ve vozidle.

Velikost: 90.2 x 48.8 x 37.05 mm.

Mimořádná kvalita obrazu – 2.5k QHD 1600p

Kamera MiVue 798 je navržená tak, aby zachytila každý detail pomocí záznamu se širokým reálným 150° zorným úhlem ve vysokém rozlišení 2.5K QHD 1600p a s clonou F1.8. Tato velmi kvalitní kamera zachytí všechno potřebné včetně SPZ, bez ohledu na to, či je den nebo noc.

Další rozlišení záznamu jsou1600p při 25 fps, 1440p při 30 fps a 1080p při 30 fps.

Vytvořena pro zvýšení bezpečnosti – pokročilé asistenční systémy pro řidiče (ADAS)

Kamera MiVue 798 je vybavena pokročilými asistenčními systémy pro řidiče (ADAS). Maximální klid při jízdě vám zajistí systém varování při vybočení z jízdního pruhu, systém varování před mikrospánkem řidiče a systém varování před čelním střetem.

Kompletní balení – Obsahuje zadní kameru MiVue A30

Součástí zařízení MiVue 798 Dual je i zadní kamera MiVue A30. Zadní kamera MiVue A30 je doplňkem hlavní kamery. Zachycuje situaci za vozem a poskytuje tak dodatečnou ochranu.

Specifikace přední kamera:

  • 2.5K QHD 1600p (2848 x 1600) záznam.
  • Skleněná optika F1.8 pro skvělé snímky i v šeru a ve tmě.
  • Vysoce kvalitní snímač STARVIS CMOS od Sony.
  • H.264 technologie zajišťující vysoce kvalitní video při menší velikosti souboru.
  • 150° reálný široký zorný úhel – v kritickém okamžiku zachytí zřetelně každý detail díky technologii WDR.
  • Integrovaná WIFI  umožnuje okamžité zálohování videa do chytrého telefonu nebo jeho sdílení na Facebooku přes aplikaci MiVue.
  • GPS čip automaticky zaznamenává informace o jízdě (rychlost, směr, nadmořská výška a zeměpisné souřadnice), možnost zobrazení trasy v Google mapách.
  • 3 osý G- senzor.
  • Upozornění na rychlostní radary s bezplatnou, pravidelnou aktualizací.
  • Aktualizace pomocí WIFI OTA pro aktualizaci firmwaru a databázi radarů pomocí Over-the-air.
  • 2,7″ obrazovka.
  • Nastavení hodnoty expozice v 7 stupních – nastavení umožnuje ručně nastavit úroveň jasu.
  • Zadní kamera A30 pro duální nahrávání situace před i za vozem.
  • Podpora inteligentního systému podpory řízení ADAS.
  • Parkovací režim – detektor pohybu spustí nahrávaní v zaparkovaném autě i bez přítomnosti řidiče.
  • Automatické nahrávání a fotografický režim.
  • Automatická detekce nehody.
  • Malý otočný držák s přísavkou na sklo.
  • Slot pro  MicroSD kartu až do kapacity 128 GB (Class 10).
  • Česká a slovenská lokalizace a pro řadu dalších zemí.

Specifikace zadní kamera MiVue A30:

  • Nahrávání v rozlišení Full HD 1080p rychlostí 30 snímků/s – s nejmodernější technologií H.264 zajištující kvalitní video a malou velikost souboru.
  • Vysoce kvalitní optický snímač od Sony – pro optimální zobrazení i videozáznam, zejména za špatných světelných podmínek.
  • 140° široký zorný úhel – zachytí každý detail kritických okamžiků.
  • Objektiv F1.8 – jasnější a čistší videa i při špatných světelných podmínkách.
  • Kvalitní velký snímač – 1/2,9″ snímač zvětšuje zobrazenou oblast a zvyšuje kvalitu nahrávání videa.
  • Nastavení hodnoty expozice v 7 stupních – nastavení umožnuje ručně nastavit úroveň jasu.
  • Kovové tělo – robustní, kompaktní a lehké kovové pouzdro.
  • Lepící montáž – snadná instalace.

Cena a dostupnost

Mio MiVue 798 Dual je dostupná na českém a slovenském trhu ve dvou variantách, a to MiVue 798 WiFi (bez zadní kamerky) s  doporučenou koncovou cenou Kč 4 790,- a MiVue 798 WiFi Dual (se zadní kamerkou A30) s aktuální doporučenou koncovou cenou Kč 6 390,-.

Více informací naleznete prosím na www.MIOkamery.cz

Více o Mio

Společnost Mio Technology vyvíjí a prodává produkty, které svým uživatelům umožňují využít poslední novinky v mobilních službách. Společnost byla založena v květnu 2002 a nyní působí na Tchaj-wanu, v Číně, Evropě, Severní Americe, Austrálii, Japonsku a Jižní Koreji. Mio Technology celosvětově prodává ve více jak 60 zemích. Mio Technology je leaderem na trhu s GPS v regionu střední a východní Evropy. Mio vyvíjí produkty na základě každodenních potřeb svých klientů. Jde o bezpečnostní kamery do aut, navigace do aut a cyklonavigace, wellness náramky a chytré hodinky a další produkty.

Více na www.mio.com/CZ