Samsung dnes spouští prodej sportovního náramku Galaxy Fit e

Náramek Galaxy Fit e podporuje aktivní životní styl a je určen pro všechny typy sportovních nadšenců, od příležitostných běžců až po profesionální sportovce.

Praha, 3. května 2019 – Již dnes spouští společnost Samsung prodej svého nového sportovního náramku Galaxy Fit e. Toto nositelné zařízení dělá dosahování cílů týkajících se tělesné a duševní pohody příjemnějším, stylovějším a zábavnějším zážitkem pro každého, kdo hledá životní rovnováhu nebo větší motivaci. Náramek Samsung Galaxy Fit e bude k dispozici v černé, bílé a žluté barvě za doporučenou maloobchodní cenu 999 Kč.

Díky jeho lehké konstrukci a příjemnému silikonovému řemínku je ideální volbou pro každého, kdo žije aktivním životním stylem. Je určený pro všechny typy sportovních nadšenců, od příležitostných běžců až po profesionální sportovce.

Tenký a stylový náramek Galaxy Fit e umožňují snadné a intuitivní sledování, které vám pomůže dosáhnout vašich cílů v oblasti tělesné kondice. Galaxy Fit e začne automaticky sledovat vaši aktivitu, když se věnujete chůzi, běhu, veslování, cvičíte na eliptickém trenažéru nebo zahájíte jiné dynamické cvičení. V aplikaci Samsung Health můžete také ručně vybrat některou z více než 90 přednastavených aktivit, a Galaxy Fit e ji začne automaticky sledovat. Díky vylepšené analýze spánku a chytrému zvládání stresu můžete sledovat vaši tělesnou i duševní pohodu v kteroukoli denní či noční hodinu.

Díky jednoduchému a intuitivnímu uživatelskému rozhraní a díky chytrým, uživatelsky přívětivým funkcím lze náramek Galaxy Fit e snadno používat i při nejrůznějších aktivitách. Přijímejte upozornění a zprávy nebo si zkontrolujte widget zobrazující synchronizované informace přímo z vašeho telefonu – např. budíky, kalendář nebo předpověď počasí – aniž byste se museli dotknout telefonu. Náramek je zároveň voděodolný až do tlaku 5 ATM, takže si ho na závěr dne můžete bez problému ponechat na ruce, když jdete do sprchy a do bazénu.

Kategorie Vlastnosti náramku Galaxy Fit e
Barva Černá, bílá, žlutá
Displej 0,74” PMOLED

64 × 128, 193 ppi

Aplikační procesor MCU Cortex M0 96 MHz
OS Realtime OS
Velikost 16,0 (š) × 40,2 (v) × 10,9 (tl.) mm

15 g (s řemínkem)

Paměť 128 kB RAM + 4 MB ROM
Konektivita Bluetooth
Senzory Tepová frekvence, akcelerometr
Baterie 70 mAh
Nabíjení POGO
Odolnost Odolnost vůči vodě do tlaku 5 ATM

MIL STD 810G

Kompatibilita Samsung, jiná zařízení Android: Android 5.0 nebo vyšší, RAM více než 1,5 GB
iPhone: iPhone 5 a vyšší, iOS 9.0 nebo vyšší

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.