Zyxel posiluje v regionu CEE

Společnost Zyxel se rozrostla o nové členy. Český tým posílil Jan Kratina na pozici Pre Sales Engineer. Jan Kratina bude zodpovědný za technický vývoj řešení pro segment Telco operátorů. Jeho technické kompetence pramení z více než 12 let zkušeností s produkty Zyxel u servisní organizace společnosti.

Viktor Myslikovjan v posledních letech působil ve společnosti Zyxel Communications Czech na pozici Internal Account Manager. S rozvojem sítě obchodních partnerů a s tím, jak dynamická je situace na trhu, se požadavky na jeho obchodní činnost výrazně rozšířily. Od dubna letošního roku působí Viktor nově na pozici Sales Representative for the Czech Republic. To mu umožní více se zaměřit na budování užších obchodních vazeb s obchodními partnery společnosti Zyxel na celorepublikové úrovni.

Novou posilu má také obchodní tým. Silvia Suchá nastoupila na pozici Sales Representative for Slovakia. Silvia pracuje ve společnosti Zyxel Communications Czech skoro dva roky. Do dubna letošního roku působila v oddělení Order Desk. Od května nově nastoupila na pozici Sales Representative for Slovakia, kde bude mezi její hlavní úkoly patřit rozvoj a budování obchodních vztahů s prodejci na Slovensku. Slovenský trh je pro společnost Zyxel důležitým trhem a Silvia bude navazovat na práci svých předchůdců v obchodním oddělení.

Nově společnost Zyxel rozšiřuje také své působení v Bulharsku a Rumunsku. Tyto nové trhy bude mít na starosti Levente Cseh, který nastoupil na pozici Sales Representative RO & BG. Levente bude odpovídat za rozvoj distribučního a resellerského prodejního kanálu v Bulharsku a Rumunsku. Jeho devizou je vedle obchodních dovedností také technický background. Ten bude klíčový pro vzdělávací aktivity (Webináře/Workshopy/Školení), které Zyxel aktivně organizuje pro předávání produktových znalostí.

Nového kolegu přivítal také polský tým, kde na pozici Sales Engineer nastoupil Aleksander Turski. Jeho hlavním úkolem bude předprodejní a projektová podpora zahrnující také školení a podporu resellerů.

O společnosti Zyxel Communications

Společnost Zyxel Communications připojuje lidi k internetu už téměř 30 let, vždy s důrazem na inovace a zákazníka. Díky schopnosti adaptovat a inovovat síťové technologie patříme mezi leadery v oblasti konektivity pro telekomunikační společnosti, poskytovatele služeb, organizace i domácí uživatele.

Vytváříme sítě budoucnosti, čímž pomáháme využívat potenciál a plnit potřeby moderních pracovišť. Pomáháme lidem v práci i při hraní.

3 500 partnerů v ČR a SR

100 milionů zařízení propojujících svět

700 000 organizací, které fungují chytřeji díky produktům Zyxel

Působnost na 150 trzích celého světa

 

Zyxel, Your Networking Ally.