PROFI CREDIT zavádí Pojištění schopnosti splácet

Praha, 23.května 2019 – Přední český poskytovatel nebankovních půjček nabízí svým klientům nový benefit. Pojištění schopnosti splácet pomáhá klientovi splácet závazky v případě, kdy se ocitne ve složité životní situaci a má problémy s úhradou splátek.

Cílem každého seriózního poskytovatele nebankovních půjček je to, aby se jeho klienti nedostávali do problémů se splácením svých závazků. A to i v případě, že dlouhodobě onemocní nebo přijdou o zaměstnání. „Vždy je pro nás prioritou pomoci lidem s jejich tíživou finanční situací. Jsem přesvědčen, že naše nová služba sníží množství klientů s potížemi se splácením, protože naprostá většina jich splácet chce a jen nepředvídatelné události jsou občas překážkou“ vysvětluje generální ředitel PROFI CREDITu, Pavel Klema.

PROFI CREDIT spustil novou službu v polovině května a nabízí ji primárně k Osobní půjčce, která je jeho stěžejním produktem určeným pro běžné spotřebitele. Partnery pojištění jsou Česká pojišťovna, a. s. a ČP Zdraví, a. s

Ve výčtu nepředvídatelných událostí, proti kterým se mohou klienti nově pojistit, jsou závažná onemocnění (z), invalidita 3. stupně či smrt zaviněná úrazem nebo onemocněním, kdy dojde v případě pojistné události k úhradě zbývající nominální hodnoty dluhu.  Dále také pracovní neschopnost nebo ztrátu zaměstnání, kdy v případě pojistné události dochází k úhradě měsíčních splátek.