Do České republiky dorazilo 100 kusů limitované edice sluchátek Bose QuietComfort 35 II Rose Gold

Bose představuje limitovanou edici sluchátek Bose QuietComfort 35 II v populární barvě Rose Gold s vynikajícím zvukem, aktivním potlačením okolních ruchů a podporou zvukové rozšířené reality.

Praha, 29. května 2018 – Společnost BaSys, výhradní distributor audio produktů Bose pro ČR, představuje unikátní limitovanou edici legendárních bezdrátových sluchátek Bose QuietComfort 35 II v barvě Rose Gold. Tato nepřehlédnutelná sluchátka s ikonickým designem Bose se objeví na českém trhu na přelomu května a června letošního roku, a to pouze ve striktně omezeném množství 100 kusů. Pokud chcete být opravdu výjimeční a jste milovníci skutečně kvalitní reprodukce, máte jedinečnou možnost.

Špičkový zvuk a aktivní potlačení okolních ruchů

Již sluchátka Bose QuietComfort 35 první generace se stala synonymem mimořádně kvalitního zvuku a zároveň zpopularizovala technologií aktivního potlačení ruchů okolí s vysokou mírou odhlučnění. Kromě toho bylo oceňováno jejich pohodlné provedení i při celodenním nošení. Druhá generace přišla s dalším vylepšením zvukových vlastností  a ještě lepším potlačením okolí. Kromě toho přibylo na sluchátkách tlačítko, kterým lze buď vyvolat digitálního hlasového asistenta nebo upravovat dle potřeby míru odrušení okolí. Úroveň potlačení lze tímto tlačítkem nastavit ve třech krocích, volitelně lze k tomuto úkonu využít také aplikaci ve smartphonu. Samozřejmostí je vestavěný mikrofon pro handsfree hovory a Li-On baterie, která zajišťuje nepřetržitý provoz na jedno nabití až po dobu dvaceti hodin.

Díky popsaným vlastnostem a také vestavěnému ekvalizéru, který upravuje průběžně reprodukci jednotlivým žánrům, se stala sluchátka Bose QuietComfort 35 II vyhledávaným doplňkem pro poslech hudby venku i v open space prostorách, kde lidem pomáhá aktivní odrušení ruchů v soustředění. Nyní přichází Bose s množstevně omezenou edicí těchto sluchátek v populární módní barvě Rose Gold.

Zvuková rozšířená realita

Bose QuietComfort 35 II jsou zároveň prvním zařízením Bose dostupným v našem regionu, které je navrženo pro využití zvukové rozšířené reality. S pomocí gyroskopického senzoru a chytrého telefonu poznají sluchátka nejen vaší přesnou lokaci, ale také směr, kterým se díváte. Díky tomu vám například navigace může do sluchátek oznámit, že máte zahnout doleva kolem McDonaldu, který je přímo před vámi, nebo přečíst informace o pamětihodnosti, na kterou se právě přirozeně díváte. První aplikace pro operační systém iOS k využití zvukové rozšířené reality jsou již ke stažení a uživatelé si mohou základní možnosti vyzkoušet už nyní.

Dostupnost

Limitovaná edice sluchátek Bose QuietComfort 35 II Rose Gold bude dostupná na e-shopu BaSys.cz a v obchodech iWant a iStyle za koncovou doporučenou cenu 8 790 Kč.

O společnosti Bose:

Společnost Bose založil v roce 1964 profesor elektrotechniky na Massachusetts Institute of Technology, pan Amar G. Bose. Již první audiosystém Bose přinesl revoluční způsob řešení a revoluci v zážitku reprodukované hudby. Až do dnešní doby je společnost řízena jejími původními principy, kterými jsou investice do dlouhodobého výzkumu s cílem vývoje nových technologických řešení, které přinesou reálný přínos zákazníkům. Kromě audiotechniky vyvíjí a vyrábí Bose také zařízení pro několik dalších průmyslových odvětví. S produkty a patentovanými technologiemi Bose se setkáváme v domácnosti, autě, na cestách i na veřejných prostranstvích.

O společnosti BaSys:

Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound,