Urinal získal hned dvě prestižní ocenění. Je jedničkou spotřebitelů i lékárníků.

Praha, 4. 6. 2019 – Urinal je nejdůvěryhodnější značkou na českém trhu péče o močové ústrojí. Rozhodli o tom čeští spotřebitelé v průzkumu agentury Nielsen, který je realizován jako součást programu Důvěryhodné značky lékárenského trhu. Navíc doplněk stravy Urinal Akut v nezávislém průzkumu portálu educomm.cz realizovaném mezi zaměstnanci lékáren získal 1. místo v kategorii močové cesty. Značka Urinal je dlouhodobě leaderem na českém trhu.

Urinal své kategorii kraluje díky expertnímu a komplexnímu portfoliu. Přináší inovace v péči o močové cesty a snaží se prolamovat mýty a tabu, která obklopují téma ženského intimního zdraví. Misí Urinalu je podporovat dnešní ženu ve všech jejích aktivitách.

„Úspěšnost značky u obou segmentů – u spotřebitelů i lékárníků nás utvrdila v tom, že má obrovský smysl vyvíjet nové produkty a budovat komplexní péči o intimní zdraví. Stali jsme se pro moderní ženy ale i odborníky expertem ve své kategorii a této důvěry si nesmírně vážíme,“ říká Zuzana Ticháková, brand manažerka společnosti Walmark. Marketingový program v České republice s názvem Důvěryhodné značky hodnotí důvěru ve značky na trhu pouze na základě názoru českých spotřebitelů. Ti prostřednictvím online dotazníku hodnotili v 15 kategoriích 150 značek, které byly nominovány automaticky na základě prodejů.

Certifikát První volba lékárníka 2019 uděluje vzdělávací portál pro lékárníky a farmaceutické asistenty Educomm.cz. Do nezávislého průzkumu se zapojilo 659 zaměstnanců lékáren z celé České republiky. Doplněk stravy Urinal Akut byl vyhodnocen jako jejich první volba v kategorii močové cesty.

Řada produktů Urinal od Idelyn je odborníkem na komplexní péči o močové cesty až po ledviny. Idelyn je dceřiná společnost Walmarku. Vznikla v roce 2015. Portfolio Urinal obsahuje různé druhy přípravků dle potřeby a situace určené pro dospělé i děti. Rodina Urinal se minulý rok rozrostla o revoluční novinku doplněk stravy Urinal Express pH přinášející rychlou úlevu od nežádoucích pocitů a letos o inovativní podporu ledvin Urinal Nefro. Doplnila tak tuto řadu osvědčených doplňků stravy – Urinal Akut, Urinal a Urinal Sirup.