Sociální sítě Mořského světa ve správě agentury LCG New Media

Agentura LCG New Media získala nového klienta. Pro ZOO Mořský svět vystavujícího vodní živočichy nově spravuje sociální sítě. Cílem spolupráce je zatraktivnit facebookový a instagramový profil, přilákat nové followery a zvýšit návštěvnost.

„Vzhledem k množství akcí, novinek a zajímavostí, které se u nás stále dějí, jsme cítili potřebu začít komunikovat s našimi fanoušky na profesionální úrovni. Pro spolupráci s LCG New Media jsme se rozhodli právě pro jejich zkušenosti v rámci správy sociálních sítí,“ říká Jiří Zuska, jednatel společnosti.

Mořský svět vznikl na pražském Výstavišti před sedmnácti lety. V té době nebyla v Česku mořská akvaristika tolik rozšířená. Původní expozice nabízela pouze malá akvária, z nichž největší mělo objem 7 000 litrů. Později se ale podařilo výstavu značně rozšířit a začlenit se do rodiny zoologických zahrad. V současné době má největší nádrž, kterou obývají žraloci, objem 100 000 litrů. Expozice se rozšířila nejen co se velikosti nádrží týče, ale i v počtu jejich obyvatel. Návštěvníci tak mohou vedle žraloků obdivovat krásu korálových útesů, barevnou pestrost malých druhů ryb a spoustu dalších živočichů. Zahrada nabízí kromě standardní otevírací doby i noční prohlídky či možnost pronájmu prostorů pro firemní akce.  

LCG New Media pracuje pro BAYER, STOCK, Edenred, Galerii Harfa, Botanickou zahradu, festivaly HradyCZ, Grandhotel Pupp, Loterii Korunka, Festo, Bondster a další firmy. V referencích má společnosti jako Česká spořitelna, Omega Pharma, ASUS, Tour Espana, ERV pojišťovna, ERGO, BigBoard, Ferring nebo například DigiTV. Více informací najdete na www.lcgnewmedia.cz.

O LCG NEW MEDIA:

LCG New Media je fullservisová digitální agentura specializující se na brandovo-výkonnostní kampaně. Zaměřujeme se na vytváření strategií fungování značek a společností v digitálním prostředí. Navrhujeme unikátní ekosystémy pro společnosti na míru ať už prodejní, brandové nebo v rámci reputation managementu. Specializujeme se na propojování akvizičních kanálů a budování značky skrze sociální sítě a influencer marketingu. Jsme partnerem Google. Pro naše klienty řídíme kampaně na území Evropy, Ruska a US. Propojujeme online a offline strategie pro dosažení maximálních výsledků. Více informací na www.lcgnewmedia.cz/.